Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Kosmetologi Break Sokos Hotel Bomballe

  • Sijainti Lieksa
  • Julkaistu 06.10.2023, 0:00
  • Haku päättyy 29.04.2024, 23:59
  • 29.04.2024, 23:59

Kosmetologi Break Sokos Hotel Bomballe

Kosmetologi Break Sokos Hotel Bomballe, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, Lieksa

Heittäydy mukaan!

Break Sokos Hotel Bomballe etsitään kosmetologia osaksi heittäytyvää huipputiimiämme!

Alati kasvava Bomban hurma saa nyt jatkoa! Miltä kuulostaisi heittäytyä mukaan luomaan kylpylähotellimme uutta lukua ja liittyä osaksi rentoa Bomban heimoa? Juhannuksena 2024 valmistuvan hotellilaajennuksemme myötä rekrytoimme lähes 30 tekijää ammattitaitoiseen joukkoomme luomaan mitä parasta karjalaista vieraanvaraisuutta.

Rakastettu kylpylähotelli uudistuu ja hakee uusia tekijöitä heimoonsa!

Lämminhenkinen, iso joukko työkavereita aloittamassa työt samaan aikaan kanssasi tapahtumarikkaassa talossa keskellä Itä-Suomen kauneinta luontoa. Break Sokos Hotel Bomba uudistuu ja etsii uusia työntekijöitä aloittamaan työt kylpylähotellissamme. Prameat puitteet sisältävä laajennus on valmis kesäkuussa 2024 ja haemme nyt lähes 30 uutta työntekijää luomaan Bomban uutta vaihetta.

KAUNEUTTA JA HEMMOTTELUHETKIÄ

Etsimme kauneudenhoitoalan ammattilaisia osaksi iloisen hersyvää Bomba porukkaa luomaan asiakkaillemme mitä ihanimpia hemmottelukokemuksia. Mikäli olet työtäsi kohtaan intohimoinen, asiakaspalveluhenkinen, sekä nautit siitä, että pääset viemään asiakkaidemme vierailukokemuksen entistäkin hemmottelevammalle tasolle, voisit olla etsimämme henkilö!
Odotamme sinulta hyvää ja heittäytyvää työskentelyasennetta, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työnkuvaan kuuluu Break Sokos Hotel Bomballa työskentelyn lisäksi myös osittainen työskentely S-parturi-kampaamo Lieksan toimipisteellämme.

KOSMETOLOGI
Etsimme kosmetologia, jolla on meikkaustaidon salat hallussaan, luomaan asiakkaillemme mitä ihanampia kokemuksia ja hemmotteluhetkiä! Valinnassa katsomme eduksi osaamisen myös ripsien pidennysten sekä rakennekynsien osalta. Voimme tarjota töitä (12 h/viikko) S-parturi-kampaamo Lieksassa heti tai sopimuksen mukaan. Juhannuksena 2024 pääset sitten myös hyppäämään Break Sokos Hotel Bomban upouusiin tiloihin ja työskennellä joustavasti, oman valintasi mukaan 30-35 tuntia/viikko.

Hyppää meidän matkaan ja hae viimeistään 30.4.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoa rekrytoinnista ja Break Sokos Hotel Bomballa työskentelystä löydät osoitteesta www.bombanrekry.fi.

Lisätiedot:
Ryhmäpäällikkö Mari Karhu, mari.karhu@sok.fi, 010 762 2201.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:heti tai sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, vakituinen
Työaika:osapäivätyö, 30 h viikossa
Yhteystiedot:Ryhmäpäällikkö Mari Karhu, mari.karhu@sok.fi, 010 762 2201
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: