Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Keittiömestari Break Sokos Hotel Bomba

  • Sijainti Nurmes
  • Julkaistu 07.10.2023, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Keittiömestari Break Sokos Hotel Bomba

Keittiömestari Break Sokos Hotel Bomba, 2 paikkaa, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, Nurmes

Etsinnässä KEITTIÖMESTARI Break Sokos Hotel Bomballe Pielisen rantaan!

Oletko positiivinen ja energinen tyyppi, jolla ei hymy hyydy kesken kiivaintakaan serviisiä? Kiinnostaisiko sinua olla mukana luomassa ja kehittämässä maistuvia kokemuksia karjalalaisen luksuksen parissa, sekä luotsata tiimiäsi hyvässä hengessä keskellä Pielisen mitä ihaninta maisemaa? Tällaista meillä olisi Bomballa tarjolla!

AMMATTITAITOA JA HYVÄÄ HENKEÄ
Break Sokos Hotel Bomba etsii kahdelle keittiökokonaisuudelleen keittiömestaria luomaan Bomban tarinasta entistäkin maukkaampaa! Hakusessa on alan koulutettu ammattilainen, jolle on karttunut jo jonkin verran kokemusta ja tarinoita keittiöiden maailmasta ja esihenkilötyöstä. Jos olet innovatiivinen ja heittäytyvä tyyppi, jolla on paloa luoda hyvää niin lautaselle kuin ympärilleen, voisit olla etsimämme tekijä!

Toimenkuvaan kuuluu keittiöiden operatiivisten toimintojen ohjaaminen, sekä itse työhön osallistuminen. Sinulta löytyy hyvää tiimihenkeä ja taitoa johtaa joukkoasi esimerkillä kohti laadukasta lopputulosta. Odotamme sinulta ymmärrystä ja tietotaitoa perusjärjestelmien käyttämisestä ja suomen sekä englannin kielitaitoa. Toivottavasti myöskään tunnusluvut eivät ole sinulle tuntemattomia.

Arvostamme hyviä organisointi- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä paineensietokykyä, sillä meillä jokainen päivä on erilainen. Tulevana keittiömestarina otat vastuuta tehtävistäsi, joten odotamme sinulta vastuunkantokykyä ja omistautumista työllesi. Asiakaspalveluhenkisyytesi on meille tärkeää, sillä tarjoamme asiakkaillemme aina mitä parhainta karjalalaista vieraanvaraisuutta!

Tulet osaksi osaavaa tiimiämme, toimien keittiötoimenpäällikön oikeana kätenä ja tarvittaessa myös vasempana. Perehdytämme sinut huolella tehtäviisi ja saat tutustua tiimiläisiin yli osastorajojen – kuulummehan kaikki samaan Bomban heimoon!

HEITTÄYDY MUKAAN
Työsuhde tarjoaa sinulle PKO:n kattavat henkilöstöedut, sekä mahdollisuuden edetä urallasi isossa toimipaikkaverkostossamme. Keittiömestarin tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Hakemukset pyydämme 30.04.2024 mennessä. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime hetkille, sillä luemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätiedot: Pasi Brilli, keittiötoimenpäällikkö, pasi.brilli@sok.fi, 010 7623 861.

Lisää Bomban rekrystä ja muut avoimet työpaikat löydät osoitteesta bombanrekry.fi

Kurkkaa millaista meillä on työskennellä osoitteesta pkomara.fi

TERVETULOA BOMBALLE

Break Sokos Hotel Bomba on nykykarjalaista luksusta tarjoava kylpylähotelli perinteikkään karjalaiskylän vierellä, Pielisen rannalla Nurmeksessa. Spa Bomban ylellisessä kylpylässä ja ravintoloissa luonto sekä karjalainen mystiikka pilkahtelevat esiin yllättävissäkin paikoissa. Hotellin läheisyydessä oleva Bomban talo näyttelyineen, puoteineen ja ravintoloineen toimii karjalaisen kulttuurin näyteikkunana.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, vakituinen
Työaika:kokoaikatyö, 37.5 h viikossa
Yhteystiedot:Lisätiedot: Pasi Brilli, keittiötoimenpäällikkö, pasi.brilli@sok.fi, 010 7623 861.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: