Pobula Group Oy

Särmääjäksi hyvälle työnantajalle

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 18.04.2024, 23:59
  • 18.04.2024, 23:59

Särmääjäksi hyvälle työnantajalle

Särmääjäksi hyvälle työnantajalle, Pobula Group Oy, Työpaikka sijaitsee Turussa, Turku

Haemme erittäin reiluna ja arvostettuna työnantajana pidetylle asiakkaallemme särmääjää osa-aikaiseen työsuhteeseen kesäsesongin ajaksi Turkuun!

Työ sopii hyvin kokeneelle, ammattitaitoiselle särmääjälle, joka haluaa nauttia stressittömästä kesästä mukavassa kohteessa osa-aikaisesti työskennellen. Kesän lopuksi katsotaan erikseen molemmin puolin työsuhteen jatkomahdollisuuksia.

Työnkuva koostuu pääasiassa ohutlevytuotteiden särmäyksestä yrityksen omissa tiloissa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarpeen tullen tehtäviin saattaa kuulua myös muita metalliteollisuuden avustavia tehtäviä. Työ on melko itsenäistä, mutta paikalta löytyy asiantunteva, rento ja mukava tiimi, joka on tukenasi työssä. Asiakkaamme arvostaa oma-aloitteista ja ahkeraa työotetta ja tietenkin aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn edellytys.

Tuntipalkka alk. 15 e /h – neuvotellaan erikseen osaamisen ja kokemuksen mukaan. Työt alkavat 1.6.2024 ja jatkuvat osa-aikaisina elokuun loppuun.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan CV:si helposti hakulomakkeemme kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, kuullaan siis pian!

Lisätietoja:

Alex Mittson

alex@pobula.fi / p. 010 508 8300

Pobula Group Oy

Pobula Group Oy

Pobula – käänteisrekrytoinnin pioneeri, jonka talenttiyhteisöstä luodaan merkityksellisiä menestystarinoita niin yksilöille kuin yrityksille.

– Käänteisrekrytointi

– Avoimet työpaikat

– Henkilöstövuokraus

– Suorahaut & head hunting

Palkkaus:Alk. 15 € /h, kokemuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:01.06.2024
Työn kesto:3 – 6 kk, mahdollisesta jatkosta neuvotellaan erikseen
Työaika:muu osa-aikatyö, Sopimuksen mukaan
Yhteystiedot:Alex Mittson
alex@pobula.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: