Pirkanmaan hyvinvointialue

Palveluvastaava, tekstiilipalvelut, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 13.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 27.05.2024, 23:59
  • 27.05.2024, 23:59

Palveluvastaava, tekstiilipalvelut, Tampere

Palveluvastaava, tekstiilipalvelut, Tampere, Pirkanmaan hyvinvointialue, Tampere

Tekstiilipalveluiden vastuuyksikössä teemme osastotekstiilitilauksia ja -hyllytyksiä muun muassa poliklinikoille, leikkaus- ja vuodeosastoille. Teemme myös työvaatetilaukset Taysin henkilöstölle ja hallinnoimme henkilöstön pukukaappeja. Vaatehuollon palveluvastaavana olet merkittävässä roolissa tukemassa sairaala-arkea. Palveluvastaavana työsi painottuu työvaateautomaattien täyttöön ja ylläpitoon, automaatin käyttäjien rekisteröintiin ja opastamiseen tai osastotekstiilien tilaus- ja hyllytyspalveluun valittavan henkilön mukaan. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat lisäksi monipuoliset asiakaspalvelutehtävät, joten on tärkeää, että sinulla on hyvien vuorovaikutustaitojesi lisäksi positiivinen ja ihmisläheinen työote. Hallitset ryhmätyöskentelytaidot, joita tarvitset työskennellessäsi osana tekstiilipalveluiden tiimiä.

Työhyvinvointi on meille tärkeä asia. Perehdytämme sinut tehtävään ja sinulla on osaava, ammattitaitoinen tiimi tukenasi myös perehdytyksen jälkeen. Työnantajana tarjoamme henkilöstölle hyvät työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun ja tyhy-toimintaa. Pääset osaksi pientä ja itseohjautuvaa tiimiä, jossa on pitkään talossa olleita henkilöitä ja hiljattain tiimiin tulleita. Työyhteisössämme on kaikenikäisiä ja erilaisilla osaamistaustoilla olevia vahvoja osaajia.

Odotamme sinulta
– tietoteknisiä valmiuksia, sillä työskentelet työvaateautomaattien, sähkölukollisten pukukaappien ja pesulan tilausjärjestelmän parissa
– reipasta työotetta ja omatoimisuutta sekä aitoa halua palvella asiakasta
– hyvää fyysistä kuntoa

Vakituisessa työsuhteessa aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävän koeaika on kuusi kuukautta ja työaika on kokoaikatyö. Tekstiilipalveluissa tehdään päivätyötä arkisin. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Kiinnostuitko tehtävästä? Tule meille työkaveriksi ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä. Pidäthän puhelimen lähelläsi, sillä kutsumme hakijat henkilökohtaisesti haastatteluun.

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2010,20 €/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Palveluesimies Elina Virtakoivu kertoo mielellään tarkemmin tehtävästä! Elinan tavoitat elina.virtakoivu@pirha.fi tai numerosta 050 331 9303.

Lisätietoja hakemisesta saat rekrytointi@pirha.fi.

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: