Pirkanmaan hyvinvointialue

Lähihoitaja, Kotikylä, Lempäälä

  • Sijainti Lempäälä
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 18.04.2024, 23:59
  • 18.04.2024, 23:59

Lähihoitaja, Kotikylä, Lempäälä

Lähihoitaja, Kotikylä, Lempäälä, Pirkanmaan hyvinvointialue, Lempäälä

Kotikylä on Lempäälässä sijaitseva 22-paikkainen ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö kehitysvammaisille. Kotikylä koostuu kahdesta ryhmäkodista, Kiitokselasta ja Nukosta. Henkilökuntaa Kotikylässä on vakituisesti yli 20, joista suurin osa lähihoitajia, mutta myös sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia.

Lähihoitajan tehtävänä on mahdollistaa asukkaille mielekäs ja turvallinen arki, avustaen niin perushoidossa, ruokailuissa kuin monipuolisen vapaa-ajan suunnittelussa. Tehtävässäsi keskeistä on kohdata asukkaat tasavertaisina yksilöinä, tukien heidän toimintakykyään, osallisuuttaan ja itsemääräämisoikeuttaan. Lisäksi vahvistat vuorovaikutusta ja kommunikaatiota niin, että jokainen voi elää juuri omannäköistä, hyvää elämää.

Työhyvinvointi on meille tärkeä asia. Perehdytämme sinut tehtävään ja sinulla on osaava, ammattitaitoinen tiimi tukenasi. Saat käyttöösi myös kattavat Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut. Tarjoamme henkilöstölle työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun ja tyhy-toimintaa.

Kelpoisuusehtona on vähintään sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, esimerkiksi lähihoitaja tai aikaisempi vastaava tutkinto ja rekisteröinti sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilörekisteriin. Sijaisuuteen voidaan valita myös lähihoitajaopiskelija, jolla on suoritettuna lääkehoidon opinnot ja vähintään 100 osp. sekä voimassa oleva opinto-oikeus. Lähihoitajan sijaisuudessa voi toimia myös sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op. ja voimassa oleva opinto-oikeus. Eduksi katsomme kokemuksen erityisryhmien kanssa työskentelystä ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinnan.

Toivomme, että sinulla on suoritettuna hygieniapassi ja LOVe-lääkehoidon verkkotestin LOP, KIPU 1 ja PKV-osiot. Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla työsuhteen alkaessa. Sijaisuuden aloitus 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan, ja sijaisuuden kesto on 9.11.2024 asti. Työ on kokoaikatyö, kolmivuorotyö ja tehtävän koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Kiinnostuitko? Kysy rohkeasti lisää tai jätä hakemuksesi ilmoituksella olevan painikkeen kautta! Edistämme rekrytointia mahdollisesti jo hakuaikana.

Palkkaus:Kiinteä palkka, Tehtäväkohtainen palkka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:3-vuorotyö
Hakemus:Kia Häggblom, p. 044 780 5723, kia.haggblom@pirha.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: