Pilke päiväkodit Oy

Päiväkodin huoltaja Kotimetsän päiväkotiin

  • Sijainti Orimattila
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 28.05.2024, 23:59
  • 28.05.2024, 23:59

Päiväkodin huoltaja Kotimetsän päiväkotiin

Päiväkodin huoltaja Kotimetsän päiväkotiin, Pilke päiväkodit Oy, Orimattila

Pilke ohjaa lapsia lempeästi opintielle. Meillä varhaiskasvatukseen kuuluu leikin kautta oppiminen ja lempeä vuorovaikutus. Me näemme ja tunnistamme jokaisen lapsen ainutlaatuiset kyvyt ja tuemme hänen vahvuuksiaan. Pilkkeen tavoitteena on olla Suomessa varhaiskasvatuksen toimialan paras. Tämä tavoite saavutetaan työskentelemällä yhdessä.

Etsimme nyt Päiväkodinhuoltajaa Pilke päiväkotiin Kotimetsää paikkakunnalle Orimattila. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Pilke-päiväkoti Kotimetsä on 2020 auennut 75 paikkainen valoisa ja avara päiväkoti hyvien kulkuyhteyksien päässä. Päiväkoti Kotimetsä tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille. Luonto- ja ympäristö ovat meillä lähellä sydäntä. Päiväkodissamme vallitsee mukava henki ja tekemisen meininki.

Päiväkodinhuoltajana työtehtäviisi kuuluu jakelukeittiössä työskentely (lounas toimitetaan päiväkotiin valmiina), yhteistyö tavarantoimittajien kanssa, aamu- ja välipalan valmistaminen sekä päivittäisestä siisteydestä huolehtiminen. Myös tilausten teko sekä taloudellisten tavoitteiden ja laadun seuranta kuuluvat olennaisena osana työnkuvaasi. Päiväkodinhuoltajalla on tärkeä rooli hyvän päivän tekemisessä. Jos tiedät sen ja suhtaudut työhösi sydämellä, paikkamme sopii sinulle.

Toivommekin sinulta myönteistä, aktiivista ja kehittävää asennetta työntekoon. Meillä kaikki saavat ideoida. Aikaisempi kokemus päiväkodin keittiöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky kohdata lapset aidosti. Olet tärkeä osa lasten ja työkavereidesi jokapäiväistä arkea.

Tarjoamme sinulle:

– Kuukausipalkan 2083,60- 2290,36e /kk kokemuksesi mukaan,1.8.2024 alkaen 2166,94- 2381,97e/ kk.

– Työyhteisön, jossa ollaan sitoutuneita toimimaan lapsen parhaaksi,

– Monipuolisia työsuhde-etuja, kuten hyvät työterveyspalvelut, polkupyörä-, hieronta- sekä virike-etu. Katso lisää täältä.

Tästä olemme tarkkoja

Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa hygieniapassia. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 SS:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.

Oletko etsimämme hyvän päivän tekijä? Olisi ilo saada sinut joukkoomme! Hae tehtävään viimeistään 28.5.2024.

Haluaisitko tietää lisää Pilkkeestä ja tavastamme toimia?

Lempeyden voima ei ole vain Pilke-päiväkotien slogan – se kertoo meidän tavastamme tehdä töitä ja kohdata lapsia ja aikuisia. Lue lisää siitä, mitä lempeyden voima meille pilkeläisille tarkoittaa.

– Pilke yrityksenä

– Pilke työnantajana

– Pilkeläisen uratarina

– Pilkkeen varhaiskasvatus

Palkkaus:Yksityisen sos.palv.alan tes. G 16 C
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk, sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Mia Soila
Päiväkodin johtaja
mia.soila@pilkepaivakodit.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: