Pihlajalinna Oyj

Terveydenhoitaja- Kolmostien Terveys

  • Sijainti Parkano
  • Julkaistu 24.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Terveydenhoitaja- Kolmostien Terveys

Terveydenhoitaja- Kolmostien Terveys, Pihlajalinna Oyj, Parkano

Hei sinä terveydenhoitaja!

Haluatko työskennellä veden äärellä hiljattain valmistuneessa uudessa ja modernissa koulukampuksessa? Käytössäsi on uudet ja modernit tilat ja samalla käytävällä on kollega sekä muita työtäsi tukevia ammattilaisia.

Haemme määräaikaista perhevapaan sijaista lukuvuoden 2023-2024 ajalle koulu- ja opiskelijaterveydenhuoltoon Parkanoon.

Toimenkuvaasi kuuluu yläkoulun oppilaiden (7-9lk) kouluterveydenhuolto, opiskelijaterveydenhuolto (lukio ja kolme pientä ammattikouluryhmää) ja moniammatillinen yhteistyö koulun henkilökunnan ja muiden ammattilaisten kanssa. Pääset osaksi terveydenhoitajatiimiä, joka tapaa säännöllisesti ja tukee toinen toisiaan. Meidän tiimissä on huippuhyvä henki! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kysy lisää. Työ on arkityötä. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi, joten esitä rohkeasti oma palkkatoiveesi! Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi.

Tällä hetkellä meillä on käytössä REKRYPALKKIO!

REKRYTOINTIPALKKIO maksetaan tulevalle uudelle työntekijälle, kunhan rekrypalkkio on mainittu työhakemuksessa. Rekrytointipalkkion voi saada toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tullessa tai vähintään 6 kk määräaikaisuuteen tullessa. Rekrytointipalkkiota saa 200,00 euroa, kun työsuhde alkaa ja toinen 200,00 euroa, kun koeaika päättyy. Rekrytointipalkkio on voimassa 31.12.23 mennessä solmittuihin työsuhteisiin.

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereidesi kanssa. Lisäksi tarjoamme runsaasti erilaisia koulutuksia henkilöstöllemme. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-, kulttuuri- ja kulttuuripassiedun (ePassiFlex). Perehdytämme sinut tehtävään hyvin.

Muutamia käytännön asioita:

– Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan terveyspalvelualan työehtosopimusta. Taulukkopalkka VR4.

– Edellytämme terveydenhoitajan tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin.

– Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

– Olemme savuton työyhteisö.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Heräsikö kysyttävää tai haluatko tietää tehtävästä lisää? Soita tai laita viestiä, niin jutellaan!

Lisätietoja tehtävästä antavaa palveluvastaava Sari Piirtola, puh: 0406260074, sari.piirtola@pihlajalinna.fi

Kolmostien terveys Oy on Pihlajalinnan ja Parkanon kaupungin yhteisyritys. Tuotamme kaikki Parkanon ja Kihniön asukkaiden tarvitsemat sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lukuun ottamatta viranomaistehtävät. Käy tutustumassa meihin nettisivuillamme.

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Palkkaus:tptes, VR4, sopimuksen mukaan
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Palveluvastaava Sari Piirtola
puh: 0406260074
sari.piirtola@pihlajalinna.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: