Pihlajalinna Oyj

Kesätöihin ohjaajaksi erityisasumiseen

  • Sijainti Lohja
  • Julkaistu 04.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Kesätöihin ohjaajaksi erityisasumiseen

Kesätöihin ohjaajaksi erityisasumiseen, Pihlajalinna Oyj, Lohja

Onko tähtäimessä unelmiesi kesätyö?

Haemme erityisasumiseen ohjaajia kesätöihin Uniikki Lohjalle.

Miltä kuulostaisi työpäivä pyöräillen Lohjanharjulle tai uimarannalle? Jos työpäivän aikana retki Lohjanjärvelle kalastamaan kuulostaisi sinun jutultasi, meillä olisi töitä juuri sinulle! Oletko uteliaasti ympäröivään maailmaan suhtautuva, kehitysvamma- ja autismialasta kiinnostunut sosiaali- ja terveysalan opiskelija tai jo alan ammattilainen? Haluatko työpaikan, jossa jokainen työpäiväsi on merkityksellinen? Meille Uniikeissa unelmien kesätyö tarkoittaa mielenkiintoisia työtehtäviä, oppimista yhdessä alan parhaiden ammattilaisten kanssa sekä hauskaa työyhteisöä ja uusia unohtumattomia työystäviä. Muutama pihlisläinen onkin sanonut, että olemme työpaikkana kokoamme pienemmän tuntuinen – ihmisen kokoinen ja meillä esihenkilöt ovat läsnä arjessa.

Uniikki yksikkömme tarjoaa erityisen kodin kehitysvammaisille autismikirjon asukkaille. Meillä arkeen kuuluu kaikkea sitä, mitä meidän kaikkien jokapäiväiseen elämään kuuluu. Kohtaamme yhdessä asukkaiden kanssa elämän ilot ja surut. Meille tärkeää on, että jokainen asukkaamme saa elää omannäköistä elämää, huomioiden yksilöllisen ohjauksen ja asukkaiden voimavarat.

Tule meille työkaveriksi iloiseen ja kannustavaan työtiimiin, jossa työkaverilta saa aina tukea. Me lupaamme kuunnella sinua ja haluamme, että voit myös nauttia kesästä. Teemme muutenkin parhaamme, että pääset heti jutun juonesta kiinni. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja meillä pääset kehittymään yhdessä osaavien työntekijöiden ja erityistyöntekijöiden kanssa, jossa myös sinun toiveillasi on merkitystä. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi uuden työkaverin, jolta löytyy ennakkoluulottomuutta, huumorintajua sekä hyvää asennetta.

Mitä tarjoamme sinulle?

– Tarjoamme mahtava tiimin lisäksi yksilöllisen perehdytyksen, laajan työterveyshuollon palvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Edellytykset tehtävään:

– Tehtävään hakeminen edellyttää, että olet sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai opiskelija. Valmis osaaja ei tietenkään tarvitse olla, vaan rinnallasi kulkevat muut tiimisi ammattilaiset ja esihenkilö.

– Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

– Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta)

Olisiko meillä sinun unelmiesi kesätyö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan toukokuun alusta syyskuun loppuun. Ohjaajan työ on pääasiassa 2-vuorotyötä, mutta viikon työtunnit on tehtävissä neljään päivään pitkien päivien muodossa; mahdollisuus myös yövuoroihin, jos sinulla on jo alan koulutus.

Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan yksityistä sosiaalipalvelualan tesiä, palkka G20C, 2268,48 e – 2453,07 e sekä 100 e saatavuuslisä, palkka määräytyy kokemusvuosien mukaan. Palkkaan vaikuttaa opiskelijalla opintopistemäärät.

Voit myös soitella tai laittaa meille viestiä, jos tehtävä herättää kysymyksiä.

Yksikön johtaja Tiina Salonranta 0406313604 tiina.saloranta@pihlajalinna.fi tai Asukasprosessivastaavat Anniina Nurmi 0406704803 anniina.nurmi@pihlajalinna.fi tai Anna Nyberg 0405159712 anna.nyberg@pihlajalinna.fi.

Palkkaus:Sostes
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Yksikön johtaja Tiina Salonranta 0406313604 tiina.saloranta@pihlajalinna.fi tai Asukasprosessivastaavat Anniina Nurmi 0406704803 anniina.nurmi@pihlajalinna.fi tai Anna Nyberg 0405159712 anna.nyberg@pihlajalinna.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: