Piha Group Oy

Puutarhuri

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 08.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Puutarhuri

Puutarhuri, Piha Group Oy, Turku

Hei sinä puutarhuriksi opiskeleva tai alasta kiinnostunut! Kiinnostaisiko sinua työ osana kasvavaa viherrakentamisen yritystä?

Pihateam on ollut olemassa jo vuodesta 2009. Suunnittelemme, rakennamme ja hoidamme pihoja ja puutarhoja Turun seudulla. Meille tärkeä asia on laatu. Tämän vuoksi haluamme pitää porukastamme hyvää huolta. Kun ammattilaisemme viihtyvät työssään, he pitävät huolta asiakkaistamme.

Etsimme osaavaan joukkoomme uusia pihatarhureita. Voit olla viheralaa opiskeleva tai muuten alasta kiinnostunut. Toivomme, että sinulta löytyy motivaatiota näyttää oma osaamisesi ja halu oppia uutta. Olet omatoiminen ja sinulla on hyvät tiimityötaidot. Sinulla pysyy hanskat käsissä, eivätkä ne putoa helposti vaativissakaan tilanteissa. Olet hyvä tyyppi, ylpeä tekemästäsi työstä ja sinulla on pilkettä silmäkulmassa ja iloinen asenne.

Tarjolla on määräaikaista tai vakituista työtä, tilanteesi ja osaamisesi mukaan. Tarvitset B -ajokortin, aikaisempi kokemus työkoneiden käsittelystä katsotaan eduksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hienoa, sillä haluamme kuulla sinusta lisää. Lue lisää ja jätä hakemus oheisen linkin kautta.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso kuvausteksti
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: