Piha Group Oy

Puutarhuri, ammattilainen

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 08.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Puutarhuri, ammattilainen

Puutarhuri, ammattilainen, Piha Group Oy, Turku

Pihateam on ollut olemassa jo vuodesta 2009. Suunnittelemme, rakennamme ja hoidamme pihoja ja puutarhoja Turun seudulla. Meille tärkeä asia on laatu. Tämän vuoksi haluamme pitää porukastamme hyvää huolta. Kun ammattilaisemme viihtyvät työssään, he pitävät huolta asiakkaistamme.

Voisitko sinä kuulua porukkaamme?

Haemme osaavaan joukkoomme lisää ammattitaitoisia puutarhureita. Sinulta löytyy puutarha-alan koulutus ja työkokemusta jo ainakin muutamalta vuodelta. Hortonomin tai arboristin koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

Olet omatoiminen ja osaat työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä. Sinulla on hanskat tallessa, eivätkä ne putoa helposti vaativissakaan tilanteissa. Omaat iloisen asenteen ja sinulla on myös pilkettä silmäkulmassa. Tunnet olevasi oikealla alalla, olet ylpeä työsi laadusta ja haluat kehittää itseäsi. Olet hyvä tyyppi, joka jakaa kansamme samanlaisen arvomaailman.

Tarjolla on määräaikaista tai vakituista työtä, tilanteesi ja osaamisesi mukaan. Tarvitset B -ajokortin, aikaisempi kokemus työkoneiden käsittelystä katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lue lisää ja jätä hakemus oheisen linkin kautta.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:yli 5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso kuvausteksti
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: