Peikkometsän Liikuntapäiväkoti Järvenperä Oy

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 13.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.03.2024, 12:00
  • 15.03.2024, 12:00

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, 2 paikkaa, Peikkometsän Liikuntapäiväkoti Järvenperä Oy, Espoo

Peikkometsän Liikuntapäiväkoti tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta päiväkodeissaan Lahden ja Espoon seudulla. Lasten liikunnan lisäksi panostamme välittävään ilmapiiriin niin perheiden kuin työntekijöidenkin välillä, varmasti riittäviin resursseihin henkilökunnan sekä oppimisympäristön suhteen, tarkasti mietittyihin pedagogisiin menetelmiin sekä hyvään johtamiseen. Peikkometsässä jokainen työskentelee oman työtehtävänsä vaatimusten mukaisesti; kasvatusvastuussa olevat keskittyvät pedagogiikkaan päiväkotiapulaisen huolehtiessa kokonaan päiväkodin ruoka- ja siivoushuollosta. Meillä sinusta pidetään huolta, ja osaamistasi ja näkemyksiäsi arvostetaan. Jos haluat tehdä työsi hyvin ja nauttia siitä, tule Peikkometsään!

 

Järvenperässä kaipaamme joukkomme lastenhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tarjoamaan turvallista, lämminhenkistä ja laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä varhaiskasvatuksen opettajien ja lähijohtajan kanssa. Pääset uusiin tiloihin toteuttamaan liikunnallista ja laadukasta arkea yhdessä tiimisi kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

 

Kelpoisuusvaatimuksena edellytämme, että sinulla on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita olet täydentänyt riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §). Otamme huomioon myös opiskelijat!

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Voit käydä tutustumassa Peikkometsän arkeen meidän somekanavilla Facebookissa ja Instagramissa (#peikkometsanpaivakodit) sekä meidän nettisivuilla peikkometsa.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Järvenperän lähijohtaja Katri Aartoaho. Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimi nopeasti ja ole Katriin yhteydessä jo tänään!

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan tes
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:25.03.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Soita Järvenperän lähijohtajalle Katrille tai laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen katri.aartoaho@peikkometsa.fi
Yhteystiedot:Katri Aartoaho, 050 5167855, katri.aartoaho@peikkometsa.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: