Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Psykologi, kuntoutus, neuropsykologinen kuntoutus

  • Sijainti
  • Julkaistu 12.02.2024, 0:00
  • Suljettu 04.03.2024, 23:59

Psykologi, kuntoutus, neuropsykologinen kuntoutus

Psykologi, kuntoutus, neuropsykologinen kuntoutus, Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Haemme psykologia Kuntoutuksen tulosalueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimipisteemme sijaitsee Salpausselän Kuntoutussairaala Jalmarissa Lahdessa. Asiakaskunta koostuu pääasiassa aivovamman tai aivoverenkiertohäiriön sairastaneista aikuisista neurologisista kuntoutujista.

Tehtävä painottuu neuropsykologiseen polikliiniseen kuntoutukseen. Oman kiinnostuksen mukaan työnkuvaa on mahdollista kohdentaa myös vaativan neurologisen kuntoutuksen osastolle. Kuntoutustyön lisäksi työtehtäviin sisältyy mm. neuropsykologisia tutkimuksia, jatko- ja kuntoutussuunnitelmien laatimista, kuntoutujien läheisten ohjausta sekä moniammatillista yhteistyötä.

Meillä on mukava työyhteisö sekä kokeneet kollegat tukenasi. Psykologi työskentelee moniammatillisen tiimin jäsenenä. Neuropsykologista kuntoutustyötä tekee lisäksesi neuropsykologi ja toinen psykologi, joten konsultaatioapua on luontevasti saatavilla.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta neuropsykologisesta kuntoutustyöstä. Katsomme eduksi neuropsykologian erikoispsykologikoulutuksen tai käynnissä olevat erikoispsykologiopinnot. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus neuropsykologista kuntoutusta ja kuntoutustyön kehittämistä kohtaan. Tässä tehtävässä on loistava mahdollisuus kartuttaa neuropsykologian erikoispsykologikoulutukseen vaadittavaa työkokemusta. Työtehtävässä odotetaan valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Me tarjoamme
– osaavat ja kannustavat työkaverit
– perehdytyksen työhön
– säännöllisen työnohjauksen
– mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
– mahdollisuuden etätyöhön
– liukuvan työajan, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen
– asianmukaiset työvälineet ja oman työhuoneen
– perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
– mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
– laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa. Junayhteys Kouvolasta puoli tuntia. Autoilevana matkaa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahte-laisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.
 
Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista psykologin laillistusta. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. 1.1.2024 tulleen lakimuutoksen myötä edellytämme sinulta myös nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023 28 §). Työskentelykielemme on suomi, joten odotamme hakijalta sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Haastattelut tehtävään on alustavasti suunniteltu toteutettavaksi 11.3. tai 12.3.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 4 263 €/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Kimmo Launiainen, vs. tulosyksikköpäällikkö
Puh. 044 018 7081 (lomalla 26.2.-3.3.)

Jaana Polizzi, erikoispsykologi
Puh. 044 719 5646

Sähköposti: etunimi.sukunimi@paijatha.fi

Yhteystiedot:kimmo.launiainen@paijatha.fi, 0440187081
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: