Oy NCH Suomi Ab

Ulkomyyjä

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 22.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 01.03.2024, 23:59
  • 01.03.2024, 23:59

Ulkomyyjä

Ulkomyyjä, Oy NCH Suomi Ab, Helsinki

Ulkomyyjä – Helsinki (pääkaupunkiseutu), Jyväskylä ja Pori.

Etsimme henkilöä joka:
Haluaa olla osa hauskaa ja jännittävää tiimiä NCH Europen Maintenance-myyntiyksikössämme, joka kasvaa historiallista vauhtia. Sinulla on intohimoa ja kiinnostusta myyntiin sekä asiakassuhteisiin – omaat ”let’s go get it”-asenteen. Tehtävässä ei vaadita aikaisempaa kokemusta voiteluaineista tai myyntityöstä, ainoastaan vahvat näytöt aiemmista rooleista ja, että asut pääkaupunkiseudulla.

Keitä olemme?
NCH Europe on osa kansainvälistä NCH Corporation -konsernia. Maintenance-myyntiyksikkömme rakentaa asiakassuhteita eri toimialoilla (esim. valmistus-, kaivos- ja kuljetusalalla) ja toimitamme asiakkaillemme ensiluokkaisia ylläpitoaineita, teippiä, liimaa sekä paljon muuta. Meillä on yli 7500 työntekijää maailmanlaajuisesti ja toimintaa useilla mantereilla, joten yhtiömme tarjoaa sinulle täydellisen paikan kehittymiseen sekä upean ja palkitsevan uran luomiseen.

Mitä rooli sisältää?
Tämä on myyntityö, joka eroaa joukosta. Ydinarvomme on ”ihmiset tekevät kauppaa ihmisten kanssa”. Olemme suoritusvetoinen organisaatio, jolla on positiivinen, tukeva ja kannustava työkulttuuri. Tämä näkyy organisaatiossamme kaikilla tasoilla luoden perheilmapiirin, jossa työntekijämme viihtyvät. Myyntiedustajana NCH Europen Maintenance-myyntiyksikössämme tulet vierailemaan asiakkaidemme luona luodaksesi samanlaisen ilmapiirin kehittäen ja edistäen liikekumppanuuksiamme. Viihdyt yhtä hyvin työpajaosastolla kuin toimistossa asiakkaan luona.
Asiakkaamme tulevat näkemään sinut luotettavana kumppanina innovatiivisen myyntiprosessimme ansiosta. Tämä tarkoittaa monipuolista arkea, joka asettaa vaatimuksia tehokkuudelle ja omatoimisuudelle. Edustat ja esittelet alan parhaita tuotteita. Kyse on asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämisestä ja ratkaisujen löytämisestä hänen tarpeisiinsa. Tämän saavuttamiseksi sinun tulee rakentaa laaja kontaktiverkosto asiakkaan luona ja olla hyvä rakentamaan pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Tarjoamme sinulle:
Uran, jossa on rajattomat kehittymis- ja ansiomahdollisuudet
Alan johtavan, kattavan koulutuksen ja tuen sekä kentällä että sen ulkopuolella
Erinomaiset ansiomahdollisuudet: ensimmäisen vuoden realistinen ansioarvio on n. 50 000€ ja toisena vuotena 60000+ € ylärajaa tai rajoituksia ei ole.
Ainutlaatuisen yhdistelmän itsenäistä- ja tiimityöskentelyä
Roolin, jossa on hyvät kehittymismahdollisuudet ja urasuunnitelma
Kansainvälisen ja innovatiivisen yrityksen korkealaatuisilla premium-tuotteilla
Markkinoiden johtavan CRM-järjestelmän – Salesforcen
Kilometri- ja kulukorvaukset

Toivomme, että sinä:
Omaat ”Go get it”-asenteen ja mukaansa tempaavaa energian. Persoonallisuutesi tulee olemaan ratkaiseva tässä roolissa.
Olet halukas oppimaan ja sinulla on vahva työmoraali
Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti, mutta arvostat myös yhteisöllisyyttä ja tiimin kokonaisvaltaista kehittymistä
Viihdyt ihmisten kanssa ja pidät suhteiden rakentamisesta sekä uusiin että olemassa oleviin asiakkaisiin
Puhut ja kirjoitat suomea, englantia sujuvasti. Ruotsin kielen taito lasketaan eduksi
Olet käynyt lukion, toisen asteen jälkeiset opinnot lasketaan eduksi
Osaat IT-perustaidot
Sinulla on auto sekä ajokortti

Pidätkö ihmisten tapaamisesta ja suhteiden rakentamisesta? Jos pieni käsien likaantuminen ei ole ongelma ja olet aamuvirkku, tämä saattaa olla juuri sinulle sopiva tilaisuus! Älä epäröi vaan hae jo tänään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Lähetä ansioluettelosi mahdollisimman pian osoitteeseen: hr.nordic@nch.com
Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedusteluihin vastaa Pohjoismaiden HR-päällikkö Erik Karhu (+46 702810560)
Maintenance-myyntiyksikkömme on maailmanlaajuinen perhehenkinen organisaatio, joka tarjoaa kansainvälisen yrityksen edut ja pienyrityksen henkilökohtaiset suhteet. Työkaverimme nauttivat kaikista organisaation työskentelyn osa-alueista – siksi he työskentelevät kanssamme pitkään, työurat ovat meillä palkitsevia. Ymmärrämme, että työ on enemmän kuin pelkkä työ – se on elämäsi ja perheesi jatke – ja olemme sitoutuneet ylläpitämään juuri tätä. Maintenacella kulttuuri ei ole vain etu; se on oleellista menestymisen kannalta ja tämän voimme sanoa 100 vuoden kokemuksella.

Palkkaus:Provisio
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:01.01.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Erik Karhu, +46 702810560 erik.karhu@nch.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: