Oy Conductio Ab

Ripsiteknikko

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 23.10.2023, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Ripsiteknikko

Ripsiteknikko, Oy Conductio Ab, MJ beauty, Helsinki

Haemme tiimiimme uutta ripsiteknikkoa!

MJ beauty on syksyllä 2021 avattu ripsipidennyksiin erikoistunut kauneushoitola Helsingin Kampissa. Palveluihimme kuuluu myös lash- ja browliftit sekä kulmien värjäys ja muotoilu. Sinun intohimona tulee olla ripset ja ripsitrendit. Voit mahdollisesti tehdä muitakin palveluja oman osaamisesi mukaan. Odotamme sinulta innokasta työotetta, asiakaslähtöisyyttä ja halua kehittyä työssä. Sinulla ei tarvitse olla vuosien kokemusta taustalla, me koulutamme tarvittaessa. Tähän paikkaan haetaan ensisijaisesti yrittäjähenkistä ja hyvää tyyppiä.

Olet intohimoinen tekijä ja sinulla on halua kehittää osaamistasi jatkuvasti. Sinun tulee hallita meillä erikoiskaarevuuksien käyttö sekä haluta tarjota asiakkaille trendien mukaisia ripsipalveluja. Meidän arvoja ovat laatu, asiakaslähtöisyys ja ensiluokkainen asiakaskokemus. Tämä näkyy meillä työn kaikilla osa-alueilla ja odotamme näiden olevan myös sinulle prioriteetteja.

Työskentelet meillä sopimusyrittäjänä todella reilulla prosenttiprovisiolla. Haemme meille ensisijaisesti kokopäiväistä tekijää. Meille työn mielekkyys ja viihtyvyys on kaikista tärkeintä. Jokainen tekijä on meillä yhtä tärkeä osa yrityksen kokonaisuutta.

Jos koet sopivasi meidän tiimiin, laita meille sähköpostia osoitteeseen info@mjbeautyhelsinki.com ja kerro hieman itsestäsi sekä taustastasi. Liitä mukaan myös kuvia töistäsi. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Palkkaus:prosenttiprovisio
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Jenni Heino, 0406551637, info@mjbeautyhelsinki.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: