Oulunkylän kuntoutuskeskus sr

Kokki kesätyöhön/Oulunkylän kuntoutuskeskus

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 13.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 28.03.2024, 23:59
  • 28.03.2024, 23:59

Kokki kesätyöhön/Oulunkylän kuntoutuskeskus

Kokki kesätyöhön/Oulunkylän kuntoutuskeskus, Oulunkylän kuntoutuskeskus sr, Helsinki

Haemme kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2024 ajalle 6.5. – 30.8. Pohjois-Helsingissä sijaitsevaan Oulunkylän kuntoutuskeskuksen ravintokeskukseen. 125-paikkainen Oulunkylän kuntoutuskeskus sr on yksityinen kuntoutuspalvelujen tuottaja, jossa tarjotaan vaativaa monialaista jatkohoitoa ja kuntoutusta esim. leikkausten jälkeen, sotainvalidien ja veteraanien hoitoa ja kuntoutusta sekä monipuolisia kuntoutuspalveluja mm. itsemaksaville asiakkaille.

Kokki toimii osana ravintokeskuksen tiimiä, joka valmistaa päivittäin (ma – su) ateriat noin 125 potilaalle/kuntoutujalle viidelle osastolle sekä arkisin (ma – pe) myös lounaan (ja kahvilatoiminnan) oman ravintokeskuksen yhteydessä olevaan ravintolaan avokuntoutujille, henkilökunnalle ja vieraille.

Työ on kokoaikatyö. Työvuorot vaihtelevat klo 6.15 – 17.00 välillä (sisältäen myös viikonloppuvuoroja). Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme kokin/catering-alan soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme sinulta oma-aloitteista työotetta ja palveluhenkisyyttä. Edellytämme hygieniapassin.

Tarjoamme sinulle viihtyisän, joustavan ja kehittämismyönteisen työympäristön ja hyvät henkilöstöedut. Hakemukset sähköisesti.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää!
Toimintaamme voit tutustu www.okks.fi -sivuilla.

Lisätietoja ja hakemukset:
Ravitsemuspäällikkö Karri Coloma, karri.coloma@okks.fi

Hakuaika on 28.3.2024 asti.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:6.5.2024
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Katso kuvausteksti
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: