Osuuskauppa Arina

Tarjoilija, Frans & Chérie Bistro Rovaniemi, Osuu

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 28.04.2024, 23:59
  • 28.04.2024, 23:59

Tarjoilija, Frans & Chérie Bistro Rovaniemi, Osuu

Tarjoilija, Frans & Chérie Bistro Rovaniemi, Osuu, Osuuskauppa Arina, Rovaniemi

ROVANIEMI

Oletko sinä Rovaniemen Frans & Chérie Bistron sekäOriginal Sokos Hotel Vaakunan aamiaisen uusi kesäajan TARJOILIJA? ETSIMME TARJOILIJAA KESÄN AJAKSI VAHVISTAMAAN TIIMIÄMME. TYÖSUHDE ON MÄÄRÄAIKAINEN ajalla 27.5.-31.8.2024 ja TYÖAJALLA 60 H/3VKO.
 
Frans & Chérie on rento ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Ravintola sijaitsee Rovaniemen sydämessä, Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemen yhteydessä. Frans & Chérie Bistron asiakkaina viihtyvät niin paikalliset kuin kauempaakin maailmalta tulleet vieraat. Ravintolan tiloissa tarjoillaan myös hotellimme ihastuttava aamiainen.

Tule kanssamme tuottamaan asiakkaille elämyksiä alueen sydämellisimmässä työpaikassa. Olemme osa Osuuskauppa Arinaa ja teemme ilolla työtä pohjoisen hyväksi!

Tähän tehtävään kuuluvat Frans & Chérie Bistron tarjoilijan työn lisäksi hotelliravintolan monipuoliset työtehtävät kuten aamiais- ja kokoustarjoilu. Tehtävää on määräaikaisuuden jälkeen mahdollista jatkaa talven sesongin ajalle.

Odotamme sinulta aurinkoista palveluasennetta sekä aitoa kiinnostusta palvelualan työtä kohtaan. Aikaisempi kokemus sekä koulutus katsotaan hakijalle eduksi. Tärkeämpää kuitenkin on, että sinulla on iloinen, reipas ja positiivinen asenne työtä kohtaan sekä laadukas työnjälki. Koska meillä on täällä niin hyvä työyhteisö, toivomme myös uudelta työkaveriltamme hyviä tiimityötaitoja ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa.

Meiltä saat S-ryhmän loistavat koulutus- ja uramahdollisuudet sekä ylivoimaiset henkilökuntaedut. Osuuskauppa Arinalla on kattavat työterveyspalvelut ja työntekijämme ovat vakuutettu myös työajan ulkopuolella.

Hae heti tai viimeistään 28.4.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Minna Rossinen p. 044 788 4826.
 
 
Arina.fi työpaikat avoimet työpaikat

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:4.4.2024 tai sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, kausityöntekijä
Työaika:osapäivätyö, 20 h viikossa
Yhteystiedot:Mari Rounaja
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: