Osuuskauppa Arina

Kesätyö 2024: Kokki, Amarillo Rovaniemi, Osuuskau

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 12.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 08.03.2024, 23:59
  • 08.03.2024, 23:59

Kesätyö 2024: Kokki, Amarillo Rovaniemi, Osuuskau

Kesätyö 2024: Kokki, Amarillo Rovaniemi, Osuuskau, Osuuskauppa Arina, Rovaniemi

ROVANIEMI

Oletko sinä Rovaniemen Amarillon kesäkauden KOKKI?
Etsimme kahta kokkia kesän ajaksi vahvistamaan keittiön tiimiämme. Työsuhde on määräaikainen kesäkaudelle 2024, työajalla 90h/3vko. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun alusta ja jatkuvat elokuun loppuun.

Amarillon ruokalistan peruspilareita ovat tuoreet raaka-aineet ja meksikolaiset maut. Listalta löytyy hiiligrillissä paistetut herkut sekä tutut ja tunnetut burgerit ja näiden tekemiseen tarvittaisiin muutamaa uutta huippua tyyppiä. Pärjäät tässä hommassa hienosti, kun sinulla on tehtävään soveltuva koulutus eikä aikaisemmasta työkokemuksestakaan ole haittaa.

Tärkeintä Amarillon rennossa ilmapiirissä on kuitenkin reipas asenne työtä kohtaan, laadukas työnjälki sekä halu työskennellä dynaamisessa palveluammatissa. Tässä työssä tarvitset organisointikykyä ja taitoa kokata myös tiimissä sekä joustavuutta muuttuvissa tilanteissa. Viihdythän myös vuorotyössä, joka painottuu viikonloppuihin?

Jos tulet meille töihin, tarjoamme sinulle käytännönläheisen ja ammattitaitoisen perehdytyksen Amarillon keittiön saloihin. Saat monipuolisen ja vaihtelevan työn asiakasomistajien hyödyksi ja sinulla on mahdollisuus tehdä työvuoroja myös muissa Osuuskauppa Arinan Rovaniemen ravintoloissa.

Meiltä saat S-ryhmän loistavat koulutus- ja uramahdollisuudet sekä ylivoimaiset henkilökuntaedut. Osuuskauppa Arinalla on keskimääräistä laajemmat ja kattavammat työterveyspalvelut ja työntekijämme ovat vakuutettu myös työajan ulkopuolella.

Kannattaa olla nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hae paikkaa heti tai viimeistään 8.3.2024 mennessä.

Tsekkaa Amarillon Facesta ja instasta, että millainen paikka ja millainen huippu työporukka sinua odottaa,

Facebook: @AmarilloRovaniemi
Instagram: @amarillorovaniemi

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:13.2.2024 tai sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, määräaikainen
Työaika:osapäivätyö, 30 h viikossa
Yhteystiedot:Mari Rounaja
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: