Osuma Henkilöstöpalvelut Oy

Huoltoasentaja / Gebwell Oy

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 15.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.05.2024, 23:59
  • 29.05.2024, 23:59

Huoltoasentaja / Gebwell Oy

Huoltoasentaja / Gebwell Oy, Osuma Henkilöstöpalvelut Oy, Kuopio

Haemme suorarekrytointina Gebwell Oy:lle huoltoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Itä-Suomen alueelle. Työ on kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kentällä tehtävä työ edellyttää matkustusvalmiutta, ja tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi kokemuksesi.

Lämpöpumppujen huoltoasentajana

Vastaat Gebwell-laitteiden kentällä tehtävistä huoltotöistä, käyttöönotoista ja käytön opastuksista esimerkiksi taloyhtiöille asennetuissa laitteissa. Työ on itsenäistä, mutta toimit tiiviissä yhteistyössä teknisen tuen, myynnin, työsuunnittelun sekä varasto- ja logistiikkapuolen kanssa – asiakkaiden kanssa työskentelyä unohtamatta.

Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta lämpöpumppujen huollosta tai asennuksista sekä kylmäalan asentajan pätevyyttä (yli 3 kg kylmäainepätevyys ja vähintään S3 pätevyys). Sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja it-taidot ja pidät monipuolisesta työstä.

Vastineeksi osaamisestasi tarjoamme kattavan perehdytyksen Gebwellin tuotteisiin ja mahdollisuuden työskennellä alan johtavien tuotteiden parissa ammattitaitoisessa työyhteisössä. Lisäksi käytössäsi on modernit ja laadukkaat työvälineet aina työkaluista huoltoautoon.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Tomi Ikonen, 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Heti tai sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Tomi Ikonen, 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: