Osuma Henkilöstöpalvelut Oy

Automaatiosuunnittelija / Gebwell Oy

  • Sijainti Leppävirta
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.05.2024, 23:59
  • 29.05.2024, 23:59

Automaatiosuunnittelija / Gebwell Oy

Automaatiosuunnittelija / Gebwell Oy, Osuma Henkilöstöpalvelut Oy, Leppävirta

Etsimme asiakasyrityksellemme Gebwell Oy:lle suorarekrytointina automaatiosuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Valittu henkilö työllistyy suoraan Gebwell Oy:n palvelukseen, ja työ on kokoaikainen. Työskentelypisteesi on Leppävirralla, mutta perehdytyksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työskennellä myös Kuopion toimistolla. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi kokemuksesi.

Automaatiosuunnittelijana työskentelet Technology & Aftersales -tiimissä monipuolisissa automatiikan kehitystehtävissä. Työpäiväsi koostuvat Gebwell-laitteiden automaatiojärjestelmien ohjelmoinneista, versiokehityksestä ja testauksesta.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta automaatiojärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä PLC-ohjelmoinnin ja versiokehityksen hallintaa. Hakemamme henkilö työskentelee osana asiantuntijatiimiä omaten itse vahvimman ammattitaidon omalta alueeltaan, joten alan osaamista olisi hyvä olla karttunut jo useammalta vuodelta. Työskentely tiimissä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja niin suomen kuin englannin kielellä. Lisäksi arvostamme kehitysmyönteistä otetta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa ja kasvavassa yrityksessä, joka on erikoistunut energiatehokkaisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi Osuman nettisivuilla olevan lomakkeen kautta tai kysy lisätietoja. Aloitamme esihaastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Tomi Ikonen, p. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Tomi Ikonen, p. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: