Oral Hammaslääkärit Oy

Suuhygienisti Lahteen

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 23:59
  • 30.05.2024, 23:59

Suuhygienisti Lahteen

Suuhygienisti Lahteen, Oral Hammaslääkärit Oy, Lahti

Etsimme Oral Lahden tiimiin työkaveriksi suuhygienistiä vakituiseen työsuhteeseen.

Me Oralissa keskitymme 1600 asiantuntijamme voimin suomalaiseen suun terveyteen – meitä jokaista ammatillisesti yhdistävään intohimoomme. Siksi voimme luvata sinulle työyhteisön, jossa voit todella tuntea olevasi omiesi joukossa. Olemme tyytyväisten työntekijöiden työyhteisö, jolle on myönnetty myös Great place to work -sertifikaatti. Meille on tärkeää, että viihdyt ja voit hyvin – myös silloin, kun et ole töissä. Hyvinvointisi tueksi tarjoamme sinulle muun muassa laajan työterveyshuollon, kattavan hammashoitoedun sekä työsuhdepolkupyörän.

Ottaisitko siis urasi seuraavan askeleen hyvässä seurassa, omiesi joukossa?

Lahden keskustan paraatipaikalla meillä on 11 hoitohuoneen valoisa, lämminhenkinen asema. Ammattitaitoiseen henkilökuntaamme kuuluu yleishammaslääkäreiden lisäksi kattava erikoishammaslääkäriverkosto, jossa suuhygienistimme tekevät vahvasti yhteistyötä, tuoden hoitokokonaisuuteen mukaan oman asiantuntijuutensa. Kanssamme pääset toteuttamaan ammattitaitoasi korkeimmalla mahdollisella tasolla ja vahvistamaan erityisosaamistasi laadukkaiden koulutuksien sekä huippukollegoiden tuella. Mielenkiintoisen urapolun lisäksi tarjoamme sinulle hyvän ansainnan sekä palkitsevan tulospalkkiomallin, jonka avulla voit kartuttaa palkkapussiasi jopa 550 kuukaudessa. Saat meiltä alan parhaat kollegat, laitteet, työvälineet – ja mielestämme ehdottomasti parhaat ja mielenkiintoisimmat asiakkaat. Meillä on aina aikaa sinulle ja ammattitaidollesi.

Räätälöidään yhdessä sinulle sopiva työsuhde ja tehdään työarjestasi toimiva kokonaisuus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää suojaa.

Jätä hakemuksesi tai kysy lisää – meillä on aina aikaa sinulle.

Janika Saunamäki

Asemavastaava

puh. 044 414 3541

janika.saunamaki@oral.fi

Ps. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Oral Hammaslääkärit Oy on Suomen suurin yksityinen suun terveydenhuollon palveluja tarjoava yhtiö ja konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy. Oral on osa kansainvälistä Colosseum Dental Groupia, jonka lopullisena edunsaajana on lasten ja nuorten kehittymistä maailmanlaajuisesti tukeva hyväntekeväisyyssäätiö.

Tutustu meihin tarkemmin alla olevista linkeistä:

Urasivumme (https://ura.oral.fi/#/)

Great Place to Work -sertifiointisivumme (https://greatplacetowork.fi/sertifioidut/oral-hammaslaakarit/)

Palkkaus:TP TESin palk. rak. mukainen
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Taru-Tuulia Tirkkonen, taru-tuulia.tirkkonen@oral.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: