Olvi Oyj

Tuotanto-operaattori (tuotannon palvelutoiminnot)

  • Sijainti Iisalmi
  • Julkaistu 20.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Tuotanto-operaattori (tuotannon palvelutoiminnot)

Tuotanto-operaattori (tuotannon palvelutoiminnot), 8 paikkaa, Olvi Oyj, Iisalmi

Vuonna 1878 perustettu Olvi Oyj on Olvi-konsernin emoyhtiö. Olvi Oyj:n pääkonttori ja tuotantolaitos sijaitsevat Iisalmessa, myynti- ja markkinointitoimisto Helsingissä. Toimimme kuudessa eri maassa Euroopassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 583,7 miljoonaa euroa ja liikevoitto 59,8 miljoonaa euroa. Vuonna 2022 Olvi-konserni valmisti 956,1 miljoonaa litraa juomia. Konsernin henkilömäärä oli 2 335.
——————————————————————————————————————————————
Tuotanto-operaattori (tuotannon palvelutoiminnot) sesonkityö 2024
Haemme Iisalmen panimolle tuotanto-operaattoreita sesonkityöhön tuotannon palvelutoimintoihin.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan panimoalan työpaikan!

Työ on kolmivuorotyötä TAM35 (aamu-, ilta- ja yövuoro) ja se sisältää päällystepalaumien käsittelyä sekä tuotannon materiaalivirran hallintaa. Työskentelemme LEAN ajattelumallin mukaisesti positiivisessa hengessä Olvin muiden osastojen mm. tuotanto, kunnossapito ja logistiikka sekä myös eri kuljetusyritysten kanssa.

Työn suorittamisessa käytämme erilaisia trukkikalustoja (sähkötrukit, lavansiirtovaunut, jne.)

Valintaa tehtäessä eduksi katsotaan:
1) Olet reipas ja vastuuntuntoinen työntekijä positiivisella mielellä.
2) Sinulla on alan koulutus tai opiskelet alaa.
3) Sinulla on kokemusta varastoalan töistä.
4) Osaat käsitellä sähkötrukkia ja lavansiirto kalustoa.

Tärkeintä kuitenkin on, että olet liikenteessä reippaalla ja positiivisella asenteella sekä haluat oppia uutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotannon palvelutoimintojen työnjohtaja Heikki Tapaninen. Yhteydenotot sähköpostilla heikki.tapaninen@olvi.fi.

Laita hakemukseesi tieto siitä, millä aikavälillä pystyisit Olvilla työskentelemään. Käsittelemme hakemuksia hakuprosessin aikana, joten työ voi alkaa jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy 30.04.2024. Hakemukset osoitteessa https://www.olvi.fi/yhtio/olville-toihin

———————————————————————————————————————————————-
Olvi valmistaa oluita, siidereitä, lonkeroita, virvoitusjuomia, kivennäis- ja vitamiinivesiä, urheilujuomia ja energiajuomia. Päätuotemerkit Suomessa ovat OLVI, Sandels, A.Le Coq, FIZZ, Sherwood, Kane’s, TEHO, TEHO Sport, Olvi Vichy ja KevytOlo.

Kestävän kehityksen edistäminen on keskeinen osa strategiaamme sekä päivittäistä toimintamme. Teemme jatkuvasti työtä pienentääksemme ympäristöjalanjälkeämme ja lisätäksemme resurssitehokkuutta. Panostamme vastuullisiin toimintamalleihin sekä turvallisen, innostavan ja positiivisen työympäristön ylläpitämiseen. Myös monipuolisen ja vastuullisen tuotevalikoiman rakentaminen sekä vastuullisen juomakulttuurin edistäminen on tekemisemme painopisteinä. Koemme, että kehittämällä omaa toimintaamme entistä vastuullisemmaksi, autamme samalla kumppaneitamme, asiakkaitamme ja kuluttajiamme tekemään vastuullisia valintoja.
http://www.olvi.fi/vastuullisuus

Palkkaus:TES
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:3-vuorotyö
Yhteystiedot:Lisätietoja tehtävästä antaa tuotannon palvelutoimintojen työnjohtaja Heikki Tapaninen. Yhteydenotot sähköpostilla heikki.tapaninen@olvi.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: