Ok PeeÄssä

Bona BBQ, kesäravintola Wanha Satama sekä Kuopio

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 04.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 28.02.2024, 23:59
  • 28.02.2024, 23:59

Bona BBQ, kesäravintola Wanha Satama sekä Kuopio

Bona BBQ, kesäravintola Wanha Satama sekä Kuopio, 10 paikkaa, Ok PeeÄssä, Kuopio

KUOPIO

Haemme kesätyöntekijöitä Bona BBQ ja Wanha Satama kesäravintoloihimme kesäksi 2024. Etsimme ammattitaitoisia, iloisia ja oma-aloitteisia työntekijöitä. Tarjoamme työtä tarjoilijoille, baarityöntekijöille, kokeille ja vuorovastaaville salin ja keittiön puolelle. Työsuhteet ovat määräaikaisia sopimuksia kesän 2024 ajalle. Tarjottavat sopimustunnit vaihtelevat 20-37,5 h / vko ja ovat sovittavissa tapauskohtaisesti. Voit tehdä myös lisätöitä PeeÄssän muissa ravintoloissa.

Viime kesänä avattu Bona BBQ sijaitsee upealla järvinäköalalla Kallaveden äärellä aivan veneilijöiden paraatipaikalla Maljalahdessa. Bona BBQ tarjoaa paikallisia lähituottajia tukien kesän makuja aina salaateista sandwicheihin.

Kallaveden äärellä, Kuopion kauneimmassa ja vilkkaimmassa 800-paikkaisessa kesäravintola Wanha Satamassa viihtyvät niin paikalliset asukkaat kuin lomailemaan saapuneet turistitkin. Tarjoamme asiakkaillemme makuelämyksiä mehevistä burgereista jo klassikoksi muodostuneeseen kalaveneeseen saakka – unohtamatta kesän raikkaita juomia. Wanha Sataman kesäkausi alkaa vappuna kestäen aina syksyyn saakka.

Kuopio Wine Festivalia juhlitaan satamassa 28.6-6.7.2024.
Kuopion Wine Festival kokoaa yhteen laadukkaat viinit ja maukkaat ruoat sekä Suomen huippu artistit. Etsimme viinijuhlille myyjiä, tarjoilijoita sekä kokkeja.

Onko Sinulla
– aito halu työskennellä asiakasta varten
– innostusta tehdä monipuolisia työtehtäviä
– reipas, positiivinen asenne, joka näkyy asiakkaalle ja tarttuu työkaveriin
– kykyä tehdä yhteistyötä
– hyvä paineensietokyky

Haluatko Sinä
– työskennellä vaihtelevina työaikoina
– oppia ja kehittää ammattiosaamistasi

Arvostamme
– ammatillista peruskoulutusta
– kokemusta ravintola-alan töistä tai asiakaspalvelusta
– työkokemusta S-ryhmästä

Tarjoamme
– PeeÄssän ja S-ryhmän laajat henkilöstöedut
– monipuoliset työtehtävät
– mahdollisuuden kehittää osaamistasi laajassa toimipaikkaverkostossamme

Meillä Osuuskauppa PeeÄssässä on sydän ja juuret Pohjois-Savossa. Olemme 120-vuotias asiakkaiden omistama palvelualan yritys, ja toiminnastamme hyötyy omistajamme eli yli 124 000 asiakasomistajaa. Hyöty näkyy esimerkiksi edullisina hintoina, bonuksena ja vastuullisina investointeina maakunnassamme.
Olemme ylpeitä innostuneesta ja osaavasta henkilöstöstämme. Meille henkilöstön hyvinvointi on sydämen asia. Vuonna 2022 olimme yksi Suomen innostavimmista työpaikoista ja työtyytyväisyytemme on erinomainen. Käytössämme on S-ryhmän henkilöstön erinomaiset ostoedut kuten alennukset hotelleissa, ravintoloissa ja kaupoissa. Lisäksi huolehdimme henkilöstön hyvinvoinnista tarjoamalla kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuurietuja.
Olemme osa S-ryhmää ja toimialueenamme on Pohjois-Savo. Meillä on yli 80 toimipaikkaa, joissa työskentelee 2 000 palvelualan ammattilaista.
Haluamme olla parhaan elämän edelläkävijä Savossa. Se tarkoittaa mm. sitä, että huolehdimme ihmisistä ja edistämme Pohjois-Savon elinvoimaisuutta.

Täytä sähköinen hakemus 28.2.2024 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä: rekry.peeassa@sok.fi

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:5.12.2023 tai sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, kausityöntekijä
Työaika:osapäivätyö, 37.5 h viikossa
Yhteystiedot:Sari Korkala
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: