Norlandia Suomi Oy

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Norlandia Keinu

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 06.09.2023, 0:00
  • Haku päättyy 04.03.2024, 23:59
  • 04.03.2024, 23:59

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Norlandia Keinu

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Norlandia Keinu, Norlandia Suomi Oy, Järvenpää

Haemme nyt iloiseen joukkoomme osaavaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Norlandia Keinuun!

Onko lasten ja perheiden parissa tehtävä työ sinun juttusi? Oletko utelias ja seikkailunhaluinen? Oletko aina halunnut viettää työpäiväsi ulkoilen, liikkuen ja luontoa yhdessä lasten kanssa ihaillen? Oletko innokas oppija ja halukas kehittämään osaamistasi? Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, olet etsimämme huipputyyppi ja haluamme sinut mukaan joukkoomme!

Norlandia Keinussa meillä arjessa näkyy huumori ja tekemisen ilo. Meillä päiväkodilla käyneet kuvaavatkin usein ensi kohtaamista avoimeksi, iloiseksi, rennoksi ja hyvän mielen taloksi. Keinu sijaitsee Järvenpäässä Iso-Kydön alueella, kävelymatkan päässä metsästä, jäähallista, kirjastosta ja uimahallista. Tutustu päiväkotimme toimintaan Instagramissa @norlandiakeinu

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana työskentelet lapsiryhmässä yhteistyössä tiimisi kanssa. Tuet ja edistät lasten kehitystä, kasvua sekä oppimista. Työssäsi toteutat suunnitelmallista hoiva- ja varhaiskasvatustyötä yhteistyössä tiimin sekä perheiden kanssa. Nautit lasten kanssa työskentelystä sekä koet tekeväsi tärkeää työtä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa. Voit olla koulutukseltasi esim. lastenhoitaja tai lähihoitaja, jolla on lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukainen koulutus. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukainen selvitys rikosrekisteristä.

Norlandiassa pääset osaksi ammattitaitoista, osaavaa ja innostunutta työyhteisöä. Kuuntelemme ihmisiämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa. Käytössäsi on yksityinen työterveyshuolto, edullinen työpaikkaruokailu sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.10.-22.12.2023. Tehtävä jatkuu mahdollisesti myös kevään 2024 ajan.

Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään sinua, voit kysyä lisätietoa tehtävästä tai meistä päiväkodin johtaja Suvi Lukkariselta osoitteesta suvi.lukkarinen@norlandia.com (mailto:pia.rothberg@norlandia.com)

Mikäli jaat innostuksemme laadukkaaseen varhaiskasvatukseen lähetä hakemuksesi meille 20.9.2023 mennessä.

Norlandia Päiväkodit on valtakunnallinen varhaiskasvatukseen erikoistunut yritys. Olemme toteuttaneet laadukasta varhaiskasvatusta vuodesta 1994. Vuonna 2014 liityimme osaksi kansainvälistä Norlandia Preschool perhettä, johon kuuluu päiväkoteja pohjoismaissa sekä Hollannissa, Puolassa ja Saksassa. Vuosien varrella olemme kasvaneet ja toimimmekin nykyään yli 40 kunnassa ja meillä on 90 yksikköä. Työllistämme yli 750 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Vastuullamme on yli 3700 lapsen hoito, leikki ja varhaiskasvatus.

Palkkaus:TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Suvi Lukkarinen, suvi.lukkarinen@norlandia.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: