NJC Henkilöstöpalvelut

Kattoasentaja

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 09.06.2024, 23:59
  • 09.06.2024, 23:59

Kattoasentaja

Kattoasentaja, 7 paikkaa, NJC Henkilöstöpalvelut, Rovaniemi

Haemme kattotyöntekijöitä asiakkaamme uudisrakennus- ja saneeraustyömaille Rovaniemelle ja muualle Lapin alueelle.

TEHTÄVÄNKUVA
Tehtävänä monipuoliset ja työvaiheen mukaisesti vaihtelevat kattotyöt. Tehtävänä esimerkiksi kattotuolien rakennus ja saneeraus, eristystyöt ja kattomateriaalien (bitumi, huopa, pelti) asennus.

TOIVOMME SINULTA
Työtehtävät vaativat aiempaa kokemusta kattotöistä. Toivomme hyvää asennetta työntekoon, monipuolista osaamista ja valmiutta työskentelyyn reissun päällä. Edellytämme hakijalta myös sujuvaa suomen kielen taitoa ja työturvallisuuskorttia (tarvittaessa avustamme kortin hankinnassa). Toimeksiantojen pääpaino on reissussa pitkin Lappia, joten B-ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

TARJOAMME
Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä! https://njc.fi/miksi-njc/

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, hae tehtävään pikaisesti oheisesta linkistä. Työ alkaa kesän alussa ja hyvälle tekijälle on työtä syksylle saakka. Työaika on arkisin klo 7 – 15.30. Lisätiedustelut paikasta Sanjalta arkisin klo 9-15.30, p. 044 4752 411.

NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita pian 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa noin 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/ .

Katso vielä tästä https://www.youtube.com/watch?v=m1jmvvKxUZE video NJC:stä!

NJC – Aidosti ammattilainen

Palkkaus:TES ja kokemuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Toukokuussa
Työn kesto:1 – 3 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö, TES mukaan
Yhteystiedot:Bergström, Julia
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: