Myyntitalo Routa Oy

Avainasiakasneuvottelija, OPPISOPIMUS

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 18:00
  • 31.05.2024, 18:00

Avainasiakasneuvottelija, OPPISOPIMUS

Avainasiakasneuvottelija, OPPISOPIMUS, 2 paikkaa, Myyntitalo Routa Oy, Helsinki, Helsinki

Palkkaamme OPPISOPIMUKSELLA uusia Routalaisia mukaan meidän positiiviseen ja kasvavaan joukkoomme.
Oppisopimuksella työskentelet ja ansaitset palkkaa kuten muutkin kokoaikaiset työntekijät, mutta samalla opiskelet itsellesi ammatin.

Haemme kasvavaan joukkoomme sujuvan suomenkielen ja positiivisen asenteen omaavia, aidosti hyväntuulisia persoonia joilla on pilkettä silmäkulmassa. Aiempaa kokemusta et välttämättä alalta tarvitse, sillä pitkällä yhteensä yli 40 vuoden kokemuksella annamme sinulle maan parhaan koulutuksen sekä jatkuvan tuen työhösi sekä kehittymisellesi.

Työaikasi on 7 tuntia 45 minuuttia arkisin aamu tai -iltavuorossa, niin kuin se sinun arkeesi ja tilanteeseesi parhaiten sopii.

Maksamme jokaiselle valitulle myös hyvän palkan! Ansaitset jokaisesta myynnistä provisiota ja lisäksi mahdollisuuden tuntuviin bonuksiin. Palkkamallissamme on myös kuukausipohjapalkka, joka takaa sen, että et voi jäädä ilman palkkaa! Näin ollen sinulle on varma turva, mutta erittäin hyvä motivaattori tehdä työsi mahdollisimman hyvin!
Keskimäärin työntekijä ansaitsee n. 13,8€ / tunti!

Meillä työskentelyyn liittyy aina myös erilaisia leikkimielisiä kilpailuja joissa voit voittaa huikeita palkintoja! Voittaakseen ei tarvitse olla Myyntitykki Mynttinen vaan myös tuuri näyttelee kilpailuissa oman osansa. Olemme palkinneet myyjiä erilaisin matkoin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin sekä jakaneet mahtavia tavarapalkintoja mm. sähköskoottereita, erilaisia lahjakortteja, televisioita, läppäreitä ja vaikka mitä muuta mukavaa!

Mikäli koet olevasi peruspositiivinen, hyvän asenteen omaava ja ennen kaikkea aidosti halukas oppimaan, niin kannustamme sinua ehdottomasti hakemaan meille! Ennakkoluulot voit heittää suoraan romukoppaan, sillä kannattaa itse laittaa hakemus ja tulla tutustumaan.

Nyt kun kiinnostuit, niin laita hakemuksesi osoitteessa: www.myyntitalorouta.fi/hae-toihin
Tai näppäile WhatsApp viestiä Jyrkille 0400-879 693, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!

Myyntitalo Routa Oy on Pohjoisesta Suomesta juurensa kasvattava myynnin ammattilaisyritys. Olemme ASML:n jäsen ja meillä on liiton myöntämä Reilu Työnantaja -status. Yrityksenä arvostamme reilua, rehtiä ja suoraselkäistä toimintaa, jossa töitä tehdään aina tosissaan muttei ikinä totisesti!

Palkkaus:kuukausipohjapalkka+ provisiot+ bonukset
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, tai sopimuksen mukaan määräajan
Työaika:kokoaikatyö, 8:45-16:30 arkisin
Hakemus:Myyntijohtaja: Jyrki Kajava / 0400 879 693
jyrki.kajava@myyntitalorouta.fi
Yhteystiedot:Myyntijohtaja: Jyrki Kajava / 0400 879 693
jyrki.kajava@myyntitalorouta.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: