Mikkelin kaupunki

Koulusihteeri

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 15:00
  • 31.05.2024, 15:00

Koulusihteeri

Koulusihteeri, Mikkelin kaupunki, Mikkeli

Koulusihteerin tehtäviin kuuluu mm. oppilas-, opettaja- ja henkilöstörekistereiden ylläpitoa, arviointikirjojen ja todistusten valmistelutehtäviä, viranhaltijapäätösten valmistelua, kirja- ja materiaalihankintoja, osto- ja myyntireskontran sekä taloushallinnon tehtäviä, välitunti- ja koulukuljetusten järjestämistä, sisäistä ja ulkoista asiakaspalvelua. Työkaluinasi tulet käyttämään muun muassa koulujärjestelmäohjelmia Primus, Kurre ja Wilma.

Työnkuva on monipuolinen ja vaatii hyviä asiakaspalvelutaitoja. Saatat olla etsimämme ammattilainen, mikäli olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja omaat positiivisen asenteen ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavuutta, oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja aktiivisuutta sekä hyvää tietoteknistä osaamista.

Edellytämme hakijalta vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Työaika on 36,25 h/vko. Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot KVTES:n mukaan. Mikkelin kaupunki mahdollistaa henkilöstölleen polkupyöräedun. Henkilöstöetuna on myös vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu Epassilla ja kattava koulutustarjonta.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan 31.5.2024 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävään otettavan henkilön on ennen työn aloittamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Palkkaus:Aikapalkka, 2350,00
Työ alkaa:25.07.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Rehtori Hanne Lahtinen
p. 044 794 3020
hanne.lahtinen(at)sivistys.mikkeli.fi
Yhteystiedot:Lahtinen, Hanne, hanne.lahtinen@sivistys.mikkeli.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: