Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy

Sähköasentaja Turkuun

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 23:59
  • 30.05.2024, 23:59

Sähköasentaja Turkuun

Sähköasentaja Turkuun, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy, Turku

Etsimme nyt Turun alueelle ammattitaitoista sähköasentajaa monipuolisiin työkohteisiin (uudis-, huolto- ja saneerauskohteet).

Työt alkavat heti tai voit neuvotella töiden aloituksen myös omaan tilanteeseesi sopivaksi. Hyvälle tekijälle tarjolla pitkät työkohteet ja töitä niin kauan, kuin jaksaa tehdä. Työkohteet sekä työnkuva määräytyvät tarkemmin aiemman kokemuksesi perusteella. Monipuolinen kokemus sähköasentajan töistä katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijoilta

      Vähintään vuoden soveltuvaa työkokemusta sähköasentajan töistä
      Kykeneväisyyttä suoriutua vähintään perustason sähkötöistä itsenäisesti
      Voimassaolevia ammattikortteja

Mahdollisuus sekä oman auton, että käsityökalujen käyttöön on iso etu, mutta ei välttämättömyys.

Tarjoamme oikean asenteen ja ammattitaidon omaaville henkilöille pitkät työkohteet, asianmukaiset työvarusteet, osaamiseen perustuvan palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.
 

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. http://www.henkilostomestarit.fi/

Palkkaus:Sopimuksen mukaan / TES
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Heti / sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö, 40h / vko
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: