Mehiläinen Oy

Lähihoitajia keikkatyöhön

  • Sijainti Iisalmi
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 28.04.2024, 23:59
  • 28.04.2024, 23:59

Lähihoitajia keikkatyöhön

Lähihoitajia keikkatyöhön, Mehiläinen Oy, Mehiläinen hoitajavuokraus, Iisalmi

Meitä mehiläisiä on jo yli 30 000 eikä kahta samanlaista.
Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme nyt lähihoitajia hoitajavuokrauksen satunnaiseen keikkatyöhön Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven, Vieremän ja Rautavaaran alueelle kotihoitoon.

Oletko haaveillut monipuolisista työtehtävistä, hyvästä palkkauksesta ja joustavasta työvuorosuunnittelusta? Mehiläisen hoitajavuokrauksessa tarjoamme sinulle kaiken tämän! Keikkatyötä on tarjolla erityisesti kotihoidossa. Työtä voi tehdä keikkaluontoisesti tai pidemmissä jaksoissa.

Mitä tarjoamme sinulle hoitajavuokrauksessa?

Tarjoamme sinulle joustavan työsuhdemuodon, joka vastaa sinun tarpeitasi. Keikkatyöntekijänä runkosopimuksella määrität itse, milloin haluat työtä tehdä ja millaiset työkohteet sinua kiinnostavat.

Palkkaus: Kotipalvelu Mehiläisen hoitajavuokrauksessa on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus, palkkaluokka lähihoitajan työtehtävissä G22. Tuntipalkka on kokemusvuosista riippuen 17,05-19,15€. Tuntipalkkaan sisältyy lomakorvaus 9%. Sairaanhoitajan työtehtävissä tuntipalkka maksetaan G24 palkkaluokan mukaan kokemusvuosista riippuen 20,55-22,78€ mukaan lukien edellä mainittu 9% lomakorvaus.

Mitä työssä menestymiseen tarvitaan?

Voit olla kokenut konkari tai työelämää aloittava hoitaja ja mietit suuntaasi urallasi. Hoitajavuokrauksessa on monipuolisia työmahdollisuuksia, joista voit rakentaa haluamasi työkohteet ja saada kokemusta erilaisista työkohteista. Sinulla on hyvät työsuhdetaidot ja olet oma-aloitteinen sekä joustava alan ammattilainen. Hoitajavuokrauksen työkohteissa työskenteleviltä vaaditaan erityistä rohkeutta tarttua uusin tehtäviin vaihtelevissa työkohteissa!

Edellytämme sinulta lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa sekä tartuntatautilain 48§ mukaista soveltuvuutta. Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme LOVe-lääkelupia, mutta voit tarvittaessa suorittaa ne meidän kauttamme ennen työn aloitusta. Lääkelupien lisäksi vaadimme hygieniapassia sekä työyksikön hyväksymää voimassaolevaa elvytyskoulutusta. Pegasoksen sekä Hilkan osaaminen katsotaan eduksi sekä ajokortti.

Parhaiten työstä osaa varmasti kertoa oma kollegasi, joten tutustu hoitajavuokrauksen lähihoitajan työhön Nean kertomana tästä.

Innostuitko? Hae tehtävää ja tule keskustelemaan työmahdollisuuksistasi alueellisen yhteyshenkilömme kanssa. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja antaa: lahihoitajavuokra@mehilainen.fi

www.mehilainen.fi/julkiset-palvelut/hoitajavuokraus

Olipa haaveena työ esimerkiksi lasten ja nuorten, vammaisten, ikäihmisten parissa eri yksiköissämme tai vaikkapa lääkärikeskuksen asiakaspalvelussa, meillä Mehiläisessä on Suomen kattavimmat ja joustavimmat työmahdollisuudet lähihoitajille.

Kuuntelemme mielellämme hoitajiemme näkemyksiä ja kehitysehdotuksia tarjotaksemme yhä parempaa ja laadukkaampaa elämää asiakkaillemme.

Meillä pääset hyödyntämään laajasti ammattitaitoasi ja kehittämään osaamistasi. Panostamme työntekijöidemme työhyvinvointiin ja sinusta pidetään hyvää huolta. Olet tärkeä ja arvokas osa iloista työporukkaamme ja esihenkilösi on tukenasi arjessa.

Olet lämpimästi tervetullut meille töihin!

Tutustu tarkemmin lähihoitajan työhön Mehiläisessä https://www.mehilainen.fi/avoimet-tyopaikat/hoitajat/lahihoitajat

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv, Keikkatyö sopimuksen mukaan
Työaika:muu osa-aikatyö
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: