Mehiläinen Oy

Lähihoitaja/opiskelija, kesätyö

  • Sijainti Kotka
  • Julkaistu 27.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 15.04.2024, 23:59
  • 15.04.2024, 23:59

Lähihoitaja/opiskelija, kesätyö

Lähihoitaja/opiskelija, kesätyö, Mehiläinen Oy, Mainiokoti Maininki, Kotka

Lähihoitaja/opiskelija kesätöihin, Mainiokoti Maininki, Kotka

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Maininkiin!

Haemme nyt lähihoitajaa tai sosiaali- ja terveysalan opiskelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Mainiokoti Maininkiin Kotkaan.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai opintojesi loppusuoralle ennättänyt opiskelija. Mainioon tiimiimme sopii parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut ikäihmisten parissa työskentelystä.

Mainiokoti Maininki sijaitsee Kotkassa Paimenportin alueella lähellä keskussairaalaa.

Mainiokoti Maininki tarjoaa yksilöllistä hyvää hoivaa ikääntyneille tehostetun asumispalvelun asukkaille. Meillä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa kehitysmyönteisyys ja jokaisella tiimiläisellä ja asukkaalla on mahdollisuus kehittää toimintaa eteenpäin. Olemme joustava työnantaja.

Työ on 2-vuorotyötä.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta 15.4.2024 mennessä.

Työ alkaa 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan.

Yksityisellä palveluntuottajalla on 1.1.2024 alkaen velvollisuus tarkistaa työnhakijoiden ja työtehtäviä vaihtavien työntekijöiden rikosrekisteriote iäkkäiden henkilöiden Sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaisten edellytysten täyttyessä.

Kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Heli Koskinen
040 0658276 (arkisin klo 10-15)
heli.koskinen@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitaa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaa, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästä yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Yksikönjohtaja Heli Koskinen
040 0658276 (arkisin klo 10-15)
heli.koskinen@mainiokodit.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: