Med Group Oy

Vakituinen henkilökohtainen avustaja Helsinkiin V

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 05.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 02.06.2024, 23:59
  • 02.06.2024, 23:59

Vakituinen henkilökohtainen avustaja Helsinkiin V

Vakituinen henkilökohtainen avustaja Helsinkiin V, Med Group Oy, Helsinki

Hei avustajan työstä kiinnostunut, tule onnilaisten joukkoon tekemään tärkeää ja asiakaslähtöistä työtä avustajapalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Henkilökohtaisena avustajana autat asiakkaitamme elämään omannäköistään, täyttä elämää. ONNIn asiakkaita ovat henkilöt, jotka tarvitsevat sairaudestaan tai vammastaan johtuen apua arjen askareisiin. Avustat kodin askareissa ja kodin ulkopuolisissa toiminnoissa. Et tarvitse alan koulutusta tai kokemusta, riittää, että olet halukas oppimaan uutta ja työskentelemään asiakaslähtöisesti.

Työtä tehdään asiakkaan avustajana maanantaista-perjantaihin klo.11-17 ja/tai viikonloppuisin klo.11-16. Voit vaikuttaa työvuoroihisi, ja työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti – elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla!

ONNI on arjen tinkimätön tuki asiakkaiden arjessa ja elämän käänteissä. Arvomme, ystävällisyys, joustavuus ja luotettavuus, näkyvät päivittäisessä työssämme.

Tarjoamme sinulle
 Kattavan perehdytyksen lue lisää (https://www.onnion.fi/blogi/uuden-tyontekijan-perehdytys-onnilla)

 Mahdollisuuden kehittyä ammatissasi lue lisää (https://www.onnion.fi/blogi/onnilaisen-osaamisen-kehittamisen-polku)

 Iloisen ja ammattitaitoisen tiimin jakamaan arkea ja toimimaan tukenasi

 Monipuoliset Tradeka-konsernin henkilöstöedut lue lisää (https://www.onnion.fi/rekrytointi/henkil%C3%B6st%C3%B6edut)

 Työterveyden lisäksi Tradekan sairauskassan, johon työntekijä liittyy koeajan jälkeen, jos työaika on työsopimuksen mukaan vähintään 10 h/vko ja työsuhteen kesto on vähintään 6 kk. Jäsenmaksu on 0,75% palkasta, max 420 /v. Sairauskassa korvaa pääpiirteissään

– 80 % lääkärinpalkkioista sekä laboratorio- ja radiologisista tutkimuksista Terveystalossa (sis. erikoislääkärit kuten gynekologi, silmälääkäri, ortopedi)

– 80 % fysioterapiasta ja hieronnasta, enintään 375 vuodessa

– 80 % psyko- ja lyhytterapiasta, enintään 1000 vuodessa

– 80 % lääkärin määräämistä Kela-korvattavista lääkkeistä, omavastuu 50

Maksamme sinulle yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa 12,15 – 13,37 /h + vuorokohtaiset lisät. Tuntipalkkaisessa työsuhteessa maksamme sinulle tehdyt tunnit kaksi kertaa kuukaudessa (kuukauden 13. ja 28. päivä).

Toivomme sinulta
 B2-tason suomen kielen taitoa

 Oma-aloitteisuutta ja positiivisuutta. Toivomme että olet sosiaalinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa.

Olisiko tämä sinun uusi työpaikkasi?
Hakeminen on helppoa ja hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten lähetä hakemuksesi jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sovimme töiden aloituksesta joustavasti.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä tiimiesihenkilö Etunimi Sukunimeen (janita.lyytikainen@onnion.fi, p. 041 730 9565). Haku päättyy 18.12.2023.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Janita Lyytikäinen, janita.lyytikainen@onnion.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: