Med Group Oy

Lähihoitajia ja opiskelijoita kesätöihin kotihoit

  • Sijainti Imatra
  • Julkaistu 03.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 01.07.2024, 23:59
  • 01.07.2024, 23:59

Lähihoitajia ja opiskelijoita kesätöihin kotihoit

Lähihoitajia ja opiskelijoita kesätöihin kotihoit, Med Group Oy, Imatra

Etsitkö kesäksi mukavaa tekemistä merkityksellisen työn parissa ja haluat kerryttää arvokasta työkokemusta alallasi? Meidän tiivis ja toisiaan tukeva kotihoidon tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi kesätöihin ONNIlle!

Olet etsimämme henkilö, jos koet arvomme omaksesi päivittäisessä työssäsi: luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus. Olet positiivisen elämänasenteen omaava henkilö ja sinulla on halua kehittää toimintaamme. Voit olla valmis lähihoitaja, 120 opinnoistasi suorittanut lähihoitajaopiskelija tai 70 op suorittanut sairaanhoitajaopiskelija. Et tarvitse aikaisempaa kotihoidon kokemusta, sillä sinut perehdytetään huolellisesti tehtävään. Sinulla on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Oman auton käytöstä maksamme valtion matkustussäännön mukaiset kilometrikorvaukset.

Me ONNIlla ymmärrämme, että koti on ihmisen rakkain paikka. Tuemme kotona asuvan asiakkaan toimintakykyä ja mahdollistamme kotona asumisen yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Kotihoidon palvelut tukevat asiakasta niissä päivittäisissä toiminnoissa, joissa asiakas ei suoriudu itsenäisesti. Palveluihin kuuluvat sairaanhoidollinen ja lääkehoidollinen hoito ja seuranta, terveyden edistäminen, henkilökohtaisesta hygieniasta ja ravitsemuksesta huolehtiminen sekä toimintakykyä ylläpitävä kuntouttava hoitotyö. Meillä on aikaa kuunnella asiakasta ja läheisiä, vaihtaa kuulumisia, ja hoivapalvelumme ovatkin ennen kaikkea välittämistä.

Kesätyöntekijöille tarjoamme:

 Joustavan aloitusajankohdan ja työsuhteen keston

 Kattavan perehdytyksen

 Kokemusvuosiesi mukaan 13,92 – 15,05 /h + vuorokohtaiset lisät. Opintopisteistä riippuen opiskelijan palkasta voidaan vähentää epäpätevyyden vuoksi 6%. Maksamme sinulle tehdyt tunnit 2 kertaa kuukaudessa (kuukauden 13. ja 28. päivä). Työtä tehdään kahdessa vuorossa, arkisin ja viikonloppuisin.

 Keikkatyötä ennen kesää ja työmahdollisuuksia kesän jälkeen

 Vastuullisen, luotettavan ja kotimaisen työnantajan

 Tradeka-konsernin huikeat edut (mm. alennukset Restelin ravintoloihin). Lue lisää ONNIn kattavista henkilöstöeduista täältä: ONNIn henkilöstöedut – ONNI rekry (onnion.fi) (https://www.onnion.fi/rekrytointi/henkil%C3%B6st%C3%B6edut)

 Mukavat ONNIlaiset työkaverit

Odotamme jo kuulevamme sinusta! Hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten jätä hakemuksesi jo tänään. Haastattelemme hakijoita talven aikana ja sovimme töiden aloituksesta joustavasti. Tehtävään valittavien on esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvontalain edellyttämä rikosrekisteriote 1.1.2024 alkaen.

Mikäli sinulla heräsi mitään kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä palvelukoordinaattori Iida Heinoon (iida.heino@onnion.fi), p. 041 732 0375.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Iida Heino, iida.heino@onnion.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: