Med Group Oy

Lähihoitaja kesätöihin lapsiperhepalveluihin

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 10.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 08.07.2024, 23:59
  • 08.07.2024, 23:59

Lähihoitaja kesätöihin lapsiperhepalveluihin

Lähihoitaja kesätöihin lapsiperhepalveluihin, Med Group Oy, Oulu

Etsitkö kesäksi mukavaa tekemistä merkityksellisen työn parissa ja haluat kerryttää arvokasta työkokemusta alallasi? Meidän tiivis ja toisiaan tukeva tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi kesätöihin ONNIlle!

Olet etsimämme henkilö, jos koet arvomme omaksesi päivittäisessä työssäsi: luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus. Olet positiivisen elämänasenteen omaava henkilö ja sinulla on halua kehittää toimintaamme. Olet valmis lähihoitaja ja sinulla on jo kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Toivomme, että sinulla on voimassaolevat lääkeluvat. Tehtävässä tarvitaan ajokorttia ja omaa autoa.

Me ONNIlla ymmärrämme, että koti on ihmisen rakkain paikka. ONNIn lähihoitajana olet perheiden tuki ja apu arjessa ja työskentelet perheen kotona itsenäisesti palveluperiaatteidemme mukaisesti. Oulun tiimissä tuotamme lapsiperheiden kotipalvelua, lastensuojelun perhetyötä ja omaishoidon sijaistusta lapsiasiakkaillemme. Työtehtäviisi sisältyy asiakkaiden tarpeiden mukaisesti perhettä tukevia toimia.

Kesätyöntekijöille tarjoamme:

 Joustavan aloitusajankohdan ja työsuhteen keston

 Kattavan perehdytyksen

 Kokemusvuosiesi mukaan 13,92-15,05/h + vuorokohtaiset lisät. Työajat sijoittuvat ma-su klo 7-22.

 Keikkatyötä ennen kesää ja työmahdollisuuksia kesän jälkeen

 Vastuullisen, luotettavan ja kotimaisen työnantajan

 Tradeka-konsernin huikeat edut (mm. alennukset Restelin ravintoloihin). Lue lisää ONNIn kattavista henkilöstöeduista täältä: ONNIn henkilöstöedut – ONNI rekry (onnion.fi) (https://www.onnion.fi/rekrytointi/henkil%C3%B6st%C3%B6edut)

 Mukavat ONNIlaiset työkaverit

Odotamme jo kuulevamme sinusta! Hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten jätä hakemuksesi jo tänään. Haastattelemme hakijoita talven aikana ja sovimme töiden aloituksesta joustavasti. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Mikäli sinulla heräsi mitään kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä palvelukoordinaattori Iida Heinoon (iida.heino@onnion.fi), p. 041 732 0375.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Iida Heino, iida.heino@onnion.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: