Med Group Oy

Henkilökohtainen avustaja Hanko

  • Sijainti Hanko
  • Julkaistu 06.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 29.02.2024, 23:59
  • 29.02.2024, 23:59

Henkilökohtainen avustaja Hanko

Henkilökohtainen avustaja Hanko, Med Group Oy, Hanko

Tule töihin ONNI hoivan henkilökohtaisen avun tiimiin Hankoon!

Haemme HENKILÖKOHTAISTA AVUSTAJAA

Henkilökohtaisena avustajana olet avainasemassa auttamassa asiakasta elämään omannäköistään, täyttä elämää. ONNIn asiakkaita ovat henkilöt, jotka tarvitsevat sairaudestaan tai vammastaan johtuen apua arjen askareisiin. Avustat esimerkiksi kotitöissä, ruoanlaitossa ja pukeutumisessa tai kodin ulkopuolisissa arjen toiminnoissa. Työtä on mahdollisesti tarjolla myös muualla Länsi-Uudellamaalla. ONNIn arvot luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus näkyvät päivittäisessä työssämme.

Haemme tällä hetkellä Hankoon tekijää satunnaiseen keikkatyöhön ja mahdollisesti tulevaisuudessa vakituiseksi avustajaksi pienituntiselle vapaa-ajanavustus asiakkaalle. Työ sijoittuu arkipäiviin ja vuorojen ajankohdista on mahdollista neuvotella. Työ sopii hyvin lisätyöksi tai esim. opiskelijalle lisätuloksi opintojen oheen.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme merkityksellistä työtä ja kattavan perehdytyksen. Meillä saat ONNI Avustaja-Akatemiasta tarvittavat perustiedot avustajan työhön sekä mahdollisuuden kasvaa henkilökohtaisen avun ammattilaiseksi tai jopa kouluttautua uuteen ammattiin. Olemme joustava työnantaja ja otamme huomioon elämäntilanteesi sekä työvuorotoiveesi. Kuulumme kotimaiseen Tradeka-konserniin ja tarjoamme henkilöstöllemme kattavia etuja, kuten sairauskassan sekä alennuksia Restelin ravintoloissa. Maksamme työstä yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaista palkkaa (12,06-13,26/h).

Olisitko sinä tuleva onnilainen?

Olet luonteeltasi luotettava ja ystävällinen, ja suhtaudut asiakkaaseen sekä hänen kotiinsa kunnioittaen. Sinulta löytyy avarakatseisuutta elämän ja ihmisten moninaisuutta kohtaan, aito halu auttaa ihmisiä sekä reipasta asennetta. Vaikka saat tiimin ja esimiehen tuen työssäsi, olet itseohjautuva ja kykenet itsenäiseen työhön.

Mikäli sinulla ei ole alan koulutusta tai kokemusta, ei hätää – tärkeintä on, että olet halukas oppimaan uutta!

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään tiimiesihenkilö Taina Toivonen (taina.toivonen@onnion.fi). Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Med Group on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan tuttavallisemmin nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Toimimme julkisen ja kuluttajasektorin luotettavana kumppanina tarjoten laadukkaita hoivan ja terveyden palveluita. Pyrimme alamme vastuullisimmaksi työnantajaksi ja tavoitteenamme on edistää hyvää työelämää sekä välittävää työyhteisöä vastuullisella toiminnallamme. ONNI työllistää keskimäärin 5000 sosiaali- ja terveydenhuollon osaajaa liikevaihtomme ollessa yli 75 miljoonaa euroa. Tarjoamme henkilöstöllemme kattavat Tradeka-konsernin henkilöstöedut ja sairauskassan. Missiomme on olla suomalaisten tinkimätön tuki arjessa ja elämän käänteissä. Lue lisää meistä täältä (https://www.onnion.fi/medgroup)!

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Taina Toivonen, taina.toivonen@onnion.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: