Med Group Oy

Ensihoitajia kesätöihin Varsinais-Suomeen

  • Sijainti Lieto
  • Julkaistu 22.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.07.2024, 23:59
  • 20.07.2024, 23:59

Ensihoitajia kesätöihin Varsinais-Suomeen

Ensihoitajia kesätöihin Varsinais-Suomeen, Med Group Oy, Lieto

Hei ensihoitaja, tule onnilaisten joukkoon tekemään tärkeää työtä ONNIn ensihoitopalveluihin kesätöihin määräaikaiseen työsuhteeseen!

ONNI on yksityisen ensihoitopalvelualan suurimpia toimijoita. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tuottaa ensihoitopalveluita julkisen sektorin luotettavana kumppanina. Olemme arjen tinkimätön tuki asiakkaiden arjessa ja elämän käänteissä.

Arvomme, ystävällisyys, joustavuus ja luotettavuus, näkyvät päivittäisessä työssämme. Meillä voit vaikuttaa työvuoroihisi ja työskennellä elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla.

Edellytyksenä tehtävässä toimimiselle on alan koulutuksen lisäksi halu tehdä aina parhaansa, kollegiaalisuus, erinomaiset yhteistyötaidot ja myönteinen asenne. Huomioimme haussamme myös loppuvaiheen Ensihoitaja AMK -opiskelijat.

Ehdoton vahvuutemme on mahtava työporukkamme, johon haluaisimme myös sinut mukaan!

Tarjoamme sinulle
 Kattavan perehdytyksen lue lisää

 Iloisen ja ammattitaitoisen tiimin jakamaan arkea ja toimimaan tukenasi

 Monipuoliset Tradeka-konsernin henkilöstöedut lue lisää

Maksamme sinulle hoitoalan kokemuksesi mukaan palkkaa perustasolla 2358,76 – 2665,40 /kk tai hoitotasolla 2709,30 – 3061,51 /kk + vuorokohtaiset lisät. Noudatamme yksityisen ensihoitopalvelualan työehtosopimusta.

Olisiko tämä sinun uusi työpaikkasi?
Hakeminen on helppoa ja hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten lähetä hakemuksesi jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sovimme töiden aloituksesta joustavasti.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä tiimiesihenkilö Tarja Ketokoskeen (tarja.ketokoski@onnion.fi, p. 041 731 0617). Haku päättyy 29.2.2024.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Henna Salokangas, henna.salokangas@onnion.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: