Med Group Oy

Avoin haku – Sairaanhoitaja, hoitajapalvelut

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 02.10.2023, 0:00
  • Haku päättyy 04.04.2024, 23:59
  • 04.04.2024, 23:59

Avoin haku – Sairaanhoitaja, hoitajapalvelut

Avoin haku – Sairaanhoitaja, hoitajapalvelut, Med Group Oy, Vantaa

Sairaanhoitaja, sinun kannattaa jättää meille avoin hakemus, koska ONNIlla on tarjolla monipuolisia työskentelymahdollisuuksia perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa ympäri Suomea. Läheskään kaikki työmahdollisuutemme eivät edes ehdi julkisiin ilmoituksiin, vaan täyttyvät jo aikaisemmin.

ONNI on:

 Vastuullinen ja 100% kotimainen työnantaja

 Ystävällinen

Huolehdimme, että sinun on mukava aloittaa työsi ja työskennellä ONNIlla koko työsuhteesi ajan. Henkilökohtainen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikissa työhösi liittyvissä asioissa.

 Joustava

Voit tehdä pidempiä tai lyhyempiä työjaksoja sekä yksittäisiä keikkapäiviä sinulle sopivilla paikkakunnilla. Ammattitaitoinen tiimimme selvittää mielellään juuri sinulle sopivia työmahdollisuuksia esimerkiksi toivomasi paikkakunnan tai työnkuvan perusteella. Autamme sinua sovittamaan työsi elämäntilanteeseesi ja voimme auttaa myös majoituksen järjestämisessä.

 Luotettava

Teemme sen minkä lupaamme. Työnantajanasi pidämme huolen siitä, että pääset tekemään arvojasi vastaavaa työtä kilpailukykyisellä palkkauksella. Lisäksi pääset nauttimaan huikeista henkilöstöeduistamme. Lue lisää ONNIn kattavista henkilöstöeduista: ONNIn henkilöstöedut – ONNI rekry (onnion.fi) (https://www.onnion.fi/rekrytointi/henkil%C3%B6st%C3%B6edut)

Kiinnostuitko? Kysy lisää hoitajapalveluiden avoimista työmahdollisuuksista:

Jenni Riiheläinen, puh. 041 731 7264
jenni.m.riihelainen@onnion.fi

Emmi Riiheläinen, puh. 044 431 4710
emmi.riihelainen@onnion.fi

Heidi Hakanen, puh. 041 731 4301
heidi.hakanen@onnion.fi

– Löydät meidät myös LinkedInistä, Facebookista, Tiktokista ja Instagramista! –

ONNI on kotimainen, vuonna 2007 perustettu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Yhtiön omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy.

ONNIn hoitajapalvelut tarjoaa laadukkaita ja luotettavia henkilöstöratkaisuja. Asiantuntevan ja osaavan henkilöstömme avulla edistämme hyvää elämää terveyskeskuksissa, sairaaloissa, kotihoidoissa ja asumispalveluyksiköissä ympäri Suomen. Emme tuota julkisen terveydenhuollon kanssa kilpailevia palveluja.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Heidi Hakanen, heidi.hakanen@onnion.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: