McDonald's Suomi

Yli 18v kesätyöntekijä McDonalds Raisio Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 29.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.07.2024, 23:59
  • 26.07.2024, 23:59

Yli 18v kesätyöntekijä McDonalds Raisio Turku

Yli 18v kesätyöntekijä McDonalds Raisio Turku, 10 paikkaa, McDonald’s Suomi, Turku

Haluatko tehdä työtä monimuotoisessa ja ammattitaitoisessa porukassa hyvän yhteishengen vallitessa? Oletko kiinnostunut vakituisesta tai osa-aikaisesta työsuhteesta joustavilla työajoilla? Omaatko vieraanvaraisen asenteen, jonka tavoitteena on saada asiakas tuntemaan olonsa tervetulleeksi? Onko sinulla luontainen taito auttaa ja ilahduttaa muita sekä nähdä vaivaa heidän eteensä?

Jos vastasit kyllä, niin sovit meille loistavasti!

Me kaikki olemme erilaisia, ja siinä piilee vahvuutemme. Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa osoittaa vieraanvaraisuutta, vaan tärkeintä on saada asiakas tuntemaan olonsa tärkeäksi ja tervetulleeksi. Työntekijämme toimivat ravintoloidemme vieraanvaraisuuden lähettiläinä luoden herkullisia hyvän olon hetkiä helposti kaikille. On tärkeää, että jokaiselle asiakkaalle tarjotaan ainutlaatuinen kokemus. Lisäksi sosiaalisuus ja ryhmätyötaidot ovat edellytys ravintolan tiimityössä ja edistävät yhteen hiileen puhaltavan hauskan työyhteisön syntymistä.

Ravintolatyöntekijän työnkuva on monipuolinen ja sisältää niin asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta kuin siisteyden ylläpitämistä. Työ sopii hyvin henkilölle, joka nauttii uusien asioiden oppimisesta, on sosiaalinen ja työskentelee mieluummin porukassa kuin puurtaa yksin. Lisäksi ravintolatyöntekijä tulee toimeen suomen tai englannin kielellä, on täysi-ikäinen, tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin ja työskentelee mielellään vaihtelevissa työvuoroissa niin arkena kuin viikonloppunakin.

Työ alkaa huhti-kesäkuussa sopimuksen mukaan.

Toivomme että sinulta löytyisi

 – Mahdollisuus työskennellä eri vuorokaudenaikoina
 – Ystävällistä ja reipasta vieraanvaraisuusasennetta
 – Itsenäistä ja vastuullista otetta työhön
 – Hygieniapassi jos sinulla ei vielä passia ole, voit suorittaa sen 3 kuukauden kuluessa aloituksesta
 – Suomenkielen taitoa

Sinulla ei tarvitse olla mitään aikaisempaa työkokemusta. Me pidämme huolen siitä, että saat tarvittavan koulutuksen työn laadukkaaseen suorittamiseen.

Palkkaus:TES mukainen
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Huhti-kesäkuussa sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:4-5 -vuorotyö
Yhteystiedot:Nimi: Janne Raudaskoski, Puhelin: , Sähköposti:
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: