Lohjan kaupunki

Koulujen ja opetuksen keikkatyö

  • Sijainti Lohja
  • Julkaistu 19.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 15:00
  • 20.05.2024, 15:00

Koulujen ja opetuksen keikkatyö

Koulujen ja opetuksen keikkatyö, Lohjan kaupunki, Lohja

Tule sijaiseksi kouluillemme!

Sijaisia tarvitaan alakouluille luokanopettajiksi, yläkouluille tuntiopettajiksi, koulunkäynninohjaajiksi ja lukiolle aineenopetukseen. Osa toimipisteistä on ruotsinkielisiä.

Jalavan koulu on erityiskoulu, johon tarvitaan ohjaavaa opetusta ja erityistä tukea antavia työntekijöitä koulunkäynninohjaajiksi. Opetusmenetelmät tukevat toisiaan ja pohjautuvat ensisijaisesti oppilaiden kokemukselliseen oppimiseen.

Kaikilta sijaiseksi tulevilta vaaditaan 18 vuoden ikä. Toivomme alan koulutusta/opiskelupaikkaa, toisen asteen tutkintoa (lukio tai opistotaso) tai kokemusta alalta. Ennen kaikkea haemme innostuneita ja opetusalan tehtävistä kiinnostuneita ja soveltuvia, motivoituneita keikkalaisia.

Työntekijöiltämme tarkistetaan rikosrekisteritaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote. Rikostaustaote esitetään Lohja rekrylle tapaamisessa tai sen jälkeen erikseen sovittuna aikana.

Jos olet kiinnostunut tekemään sijaisuuksia, käy täyttämässä hakemus, jossa samalla ilmoittaudut sijaisrekisteriimme. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, järjestelmä pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset kuntarekry-järjestelmään, käytä niitä kirjautumisessa. Ota käyttäjätunnus ja salasana talteen itsellesi.

Jos olet jo tehnyt meille sijaisuuksia kuntarekry- järjestelmän ulkopuolella, käythän silti rekisteröitymässä sijaiseksi, jotta tietosi löytyvät järjestelmästä.

Luemme hakemuksia säännöllisesti ja otamme yhteyttä tapaamisen sopimiseksi. Tapaamisen yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys Lohja rekryyn, puh. 044 374 6441 tai sijaisrekrytointi@lohja.fi

Tutustu opetukseemme:
https://www.lohja.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/opetus-ja-koulutus/

Tervetuloa keikkalaiseksi koulumaailmaan!

Palkkaus:Kiinteä palkka, KVTES:n tai OVTES:n muka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätietoja keikkatyöstä:
Lohja rekry
Puh. 044 374 6441
sijaisrekrytointi@lohja.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: