Lisäpalvelu Tampere Oy

Telineasentaja

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 23:59
  • 05.05.2024, 23:59

Telineasentaja

Telineasentaja, 3 paikkaa, Lisäpalvelu Tampere Oy, Tampere

Kiinnostaako joustava työ rakennusalalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi rakennusalan ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

 

Etsimme nyt ammattitaitoisia teline- ja sääsuojaasentajia Pirkanmaalla sijaitseville työmaille.

 

Millainen työ on kyseessä?

Telineasentajana työtehtäväsi ovat monipuolisia ja roolisi vastuullinen. Työsi alkaa työmaan piirustuksiin tutustumisesta. Niiden pohjalta teet ensin tarvittavat suunnitelmat jotta itse asentaminen voidaan suorittaa tehokkaasti.

Työtehtäväsi luonnollisesti muuttuvat asennusprojektin ja työmaan edetessä. Myös osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, mitä kaikkea pääset tekemään.

Teet töitä osana isompaa tiimiä joten yksin ei tarvitse projektissa pärjätä. Siltikin vaikka ympärilläsi on ammattitaitoinen ja osaava porukka, työsi on silti usein myös itsenäistä eli tarvitset roolissasi oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

      Vähintään 1-2 vuoden työkokemus teline- ja sääsuojatöistä
      Hyvää asennetta työntekoon ja halua oppia uutta
      Maalaisjärkeä ja tehokas työote

 

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

      Voimassa oleva työturvallisuuskortti
      Auto käytettävissä

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

      Reilun palkkauksen, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen.
      Työkalut ja muut työssä tarvittavat
      Apua ja tukea työssä tarvittavien korttien ja koulutusten hankkimiseen.
      Luotettavan työpaikan, jossa kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat oppikirjan mukaan.
      Mehiläisen työterveyspalvelut

 

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

   1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
   2. Rakennusalan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
   3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.
   4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

Sähköpostihakemuksia emme käsittele.

Jäikö sinulle kysyttävää? kerromme sinulle mielellään lisää.

Meidät tavoitat (arkisin kl. 9-15)

Emilia 044 4272323 tai emilia.nieminen@lisapalvelu.net

Ville 044 4272313 tai ville.ristkari@lisapalvelu.net

—-

 Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!

Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: