Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy

A’la Carte tarjoilija

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.06.2024, 23:59
  • 02.06.2024, 23:59

A’la Carte tarjoilija

A’la Carte tarjoilija, 5 paikkaa, Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy, Oulu

Kiinnostaako joustava keikkatyö ravintola-alan hommissa? Oletko sinä työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi ravintola-alan ammattilainen? Meiltä löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lissää!

Oulussa asiakkaillamme on tarvetta erilaisiin tarjoilijan tehtäviin. Työtehtäviä on esimerkiksi juhlallisissa tilaisuuksissa sekä eri ala carte ravintoloissa.

Vaatimuksena on vähintään 1-3 vuoden kokemus tarjoilijan tehtävistä. Joten asiakaspalvelu tulisi tulla sinulta luonnostaan ja lautaset tulisi pysyä käsissä. Sinulta tulisi löytyä aitoa halua luoda elämyksellisiä hetkiä asiakkaillesi sekä olet loistava tiimipelaaja.

Työt sijoittuvat yleensä iltoihin sekä viikonloppuihin joten työ sopii myös lisätyönä tai vaikka opiskelujesi ohelle.

Työ on pääsääntöisesti keikkatyötä mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä kauttamme myös täyspäiväisesti. Keikkatyön hyvänä puolena on joustavuus joten voit tehdä töitä silloin kun juuri sinulle sopii!

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.

Mitä odotamme sinulta?

      Hymy ei hyydy asiakaspalvelutilanteissa.
      Olet loistava tiimipelaaja.
      Sinulta löytyy ongelmanratkaisu taitoja
      Kokemusta ravintola-alalta ja/tai alan koulutus.
      Suomenkielen osaaminen on välttämätön.
      Täysi-ikäisyyttä.

 Mitä me tarjoamme sinulle?

      Palkkauksen osaamisesi mukaan, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen.
      Apua ja tukea työssä tarvittavien korttien ja koulutusten hankkimiseen.
      Luotettavan työpaikan, jossa kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat.

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

   1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
   2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
   3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: terhi.alioravainen@lisapalvelu.net tai Terhi Alioravainen 0401974678

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

Palkkaus:Tes/sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:2-vuorotyö
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: