Lisäpalvelu Itä-Uusimaa Oy

Maanrakennustyöntekijä

  • Sijainti Porvoo
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 23:59
  • 30.06.2024, 23:59

Maanrakennustyöntekijä

Maanrakennustyöntekijä, 2 paikkaa, Lisäpalvelu Itä-Uusimaa Oy, Porvoo

Kiinnostaako joustava työ maanrakennusalalla? Oletko osaava Maanrakennuskoneenkuljettaja? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia osaajille. Jatka lukemista niin kerromme lisää!

Millainen työ on kyseessä?

Etsimme konekuskiammattilaisia asiakkaallemme Kirkkonummen alueelle. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta maanrakennusalan koneiden käytöstä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemusta sinulla voi olla kertynyt kaivinkoneen tai vaikkapa pyöräkoneen kuljettamisesta olet myös tarttunut tärylätkän puikkoihin. Sekä et pelkää hypätä kaivurista ulos tarvittaessa avustaviin töihin, jotta työ edistyy jouhevasti ilman turhaa seisoskelua.

Katsomme myös kuorma-autolla ajamisen (ammattipätevyys) eduksi.

Toivomme sinulta huolellisuutta, rauhallisuutta ja tarkkuutta työssäsi. Arvostamme positiivista asennetta, yhteistyökykyä ja halua kehittyä työtehtävissäsi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn. Palkka määritellään sinun osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Mikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta!

Työ sisältää myös viikonlopputyötä. Asunto järjestyy tarvittaessa.

 

Mitä odotamme sinulta?

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

      Kokemusta 8-25 tn kaivureiden käytöstä
      Kokemusta kuorma-autolla ajosta
      Kyky tulkita rakennuskuvia
      Kokemusta mittalaitteiden käytöstä kaivinkoneissa ja sen ulkopuolella
      Hyvä ja reipas asenne työntekoon ja halua oppia uutta

 Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

      Kuorma-autoilian ammattipätevyys
      Voimassa oleva työturvallisuus- tieturva I kortti (uusiminen onnistuu kauttamme)
      Tuntemusta mittalaitteista laserit yms

 Mitä me tarjoamme sinulle?

      Ammattitaitoasi vastaavan palkkauksen
      Apua ja tukea työssä tarvittavien korttien ja koulutusten hankkimiseen.
      Luotettavan työpaikan, jossa kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat oppikirjan mukaan
      Mahdollisuuden kehittyä alan töissä osaavassa seurassa
      Pitkäkestoisen työsuhteen
      Mukavat työkaverit ja osaavan esihenkilön

 

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

   1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
   2. Rakennusalan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
   3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.
   4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

 Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Jäikö sinulle kysyttävää? Toni Puhakka kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat arkisin klo.9-15 numerosta 0444 932 869 tai sähköpostilla osoitteesta toni.puhakka@lisapalvelu.net mailto:toni.puhakka@lisapalvelu.net

 

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!

Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Puhakka, Toni
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: