Lindex Oy

Myyjä

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 13.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 07.03.2024, 15:00
  • 07.03.2024, 15:00

Myyjä

Myyjä, 2 paikkaa, Lindex Oy, Pori, Puuvilla, Pori

Rakastatko muotia, myyntityötä ja haluat saada asiakkaat tuntemaan olonsa mahdollisimman hyväksi? Haluatko olla osa yritystä, joka edistää naisten voimaannuttamista ja inspiroimista? Haemme myyjää Porin myymäläämme, kauppakeskus Puuvillaan.

Roolisi tiimissämme.

Myyjänä tehtäväsi on saada asiakkaamme tuntemaan olonsa mahdollisimman hyväksi. Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme keskipiste. Sinä, yhdessä kollegoidesi kanssa, annat Lindexille kasvot, ja olet tärkeässä roolissa kampanjoita, aktiviteetteja ja inspiroivaa myymäläkokemusta toteuttaessasi. Vastaat tuotevalikoimastamme aina tuotteiden saapumisesta myymälään, siihen asti, kun asiakkaamme tekee onnistuneen ostopäätöksen; rakastaa ja käyttää tuotetta uudelleen ja uudelleen.

Tämä on määräaikainen työsuhde ajalle 13.5.2024 – 31.8.2024 ja keskimääräinen viikkotyöaika on 15 tuntia. Työ on ilta -ja viikonloppupainotteista.

Oletko se sinä?

Uskomme, että olet henkilö, joka rakastaa vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Rakastat muotia, osaat laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja asetat asiakkaan aina etusijalle – mikä edesauttaa saavuttamaan upeita tuloksia yhdessä kollegoidesi kanssa.

Viihdyt vauhdikkaassa ja nopeatempoisessa työympäristössä, missä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja oppia uutta. Itsensä johtaminen ja itsensä aktiivinen kehittäminen sekä palautteen antaminen ja vastaanottaminen ovat sinulle mieluisia asioita. Olet kiinnostunut digitaalisista työkaluista ja siitä, miten ne voivat tukea sinua ja kollegoitasi myymälässä. Uskot yhteenkuuluvuuteen ja sinua motivoi mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Tämäkin luultavasti kuulostaa sinulta:

– Omaat hyvä vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
– Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja/tai kokemusta myyntityöstä tai muotialalta.
– Pystyt työskentelemään joustavasti myymälän aukioloaikojen mukaan.
– Olet valmis tulemaan töihin kutsuttaessa.
– Hallitset hyvin suomen ja englannin kielen.
– Käytät sujuvasti digitaalisia työkaluja

Me olemme Lindex.

Kasvava maailmanlaajuinen muotiyritys Ruotsista. Haluamme voimaannuttaa ja inspiroida naisia kaikkialla. Se on meidän korkea päämäärämme yhtiönä. Olemme omistautuneita naisille, kestävälle kehitykselle ja asiakkaille, ja se vaikuttaa kaikkeen toimintaamme. Keskitymme näihin asioihin matkamme jokaisessa vaiheessa. Tällä matkalla pyrimme globaaliksi, brändijohtoiseksi ja kestävää kehitystä edistäväksi muotiyritykseksi, jossa digitaalisuus on luonnollinen osa kaikkea toimintaamme.

Lindexissä ihmiset ovat kaiken toimintamme perusta. Olemme kuin suuri perhe, jonka arvot auttavat meitä kasvamaan. Ja me uskomme asioiden tekemiseen yhdessä. Kaksi on enemmän kuin yksi, joten yhdessä saamme enemmän aikaan. Jos ajattelet samoin, sovimme luultavasti hyvin yhteen.

Vaikuttaako hyvältä ja haluat olla mukana matkallamme?

Hae paikkaa jo tänään, sillä haluamme tutustua sinuun pian paremmin. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä. Etsimme innokkaasti sopivaa henkilöä tiimiimme, joten käymme hakemuksia läpi koko hakuajan. Tämä tarkoittaa, että saatamme lopettaa hakuprosessin ennen määritettyä päättymispäivää. Haluamme pitää asiat yksinkertaisina, joten hae paikkaa verkossa (ei sähköpostitse).

Palkkaus:Kaupan TES
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:13.05.2024, Sopimuksen mukaan.
Työn kesto:1 – 3 kk, Määräaikainen 13.5.2024-31.8.2024
Työaika:muu osa-aikatyö, 15 h/vko
Yhteystiedot:Johanna Mäki, 02 01422 484 Tiedustelut arkisin 09-15
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: