Limingan kunta

Projektipäällikkö

  • Sijainti Liminka
  • Julkaistu 15.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.06.2024, 23:59
  • 02.06.2024, 23:59

Projektipäällikkö

Projektipäällikkö, Limingan kunta, Liminka

Limingan kunta on yhdessä Lumijoen kunnan kanssa käynnistämässä Maaseuturahaston rahoittamaa KV-Kiihdyttämö -hanketta. Hankkeen toiminta-aika on 1.8.2024-31.7.2027.

Hankkeen tarve on syntynyt erityisesti Limingan ja Lumijoen alueelle valmistuvan kansainvälisen Ruutikankaan ampumaurheilukeskuksen myötä. Ruutikankaan aluetaloudelliset vaikutukset koko Pohjois-Pohjanmaan maakunnalle, mutta erityisesti Oulun ja Raahen seuduille, tulevat olemaan merkittävät (jopa 15 MEUR uutta matkailutuloa vuosittain). Ruutikankaalle on varmistunut jo useita kansainvälisen tason ampumaurheilukilpailuja ja suurimpiin kilpailuihin saapuu osallistujia kymmenistä eri maista ja osallistujia taustajoukkoineen on tuhansia. Ampumaurheilun lisäksi matkailun ja tapahtumatuotannon kansainvälistymisnäkymiä tuo koko alueelle Oulu2026 kaikkine tapahtumineen.

KV-kiihdyttämö -hanke tukee Limingan, Lumijoen ja lähiseutujen matkailu- ja palveluyrityksiä tuottamalla uusinta tietoa kansainvälisen urheilu- ja tapahtumamatkailun palvelutarpeista sekä asiakassegmenteistä. Hanke tuottaa tietoa Ruutikankaan sekä muiden alueen suurten hankkeiden (esim. Oulu2026) tuomasta potentiaalista matkailulle ja matkailun tukipalveluille, sekä lisää alueen yritysten valmiuksia ja ymmärrystä tuottaa alueelle matkaaville soveltuvia palveluita. Tavoitteena on suomeksi sanottuna lisätä paikallisten yritysten valmiuksia ”napata osansa” alueelle tulevasta matkailutulosta.

Tiedonvälityshankkeemme keskeiset toimenpiteet ovat tiivistetysti:

1) matkailuelinkeinon kehittäminen tuottamalla ajantasaista, tuoreinta tietoa yritysten kansainväkiseen tuotteistamiseen ja markkinointiin

2) matkailuyritysten kansainvälisyysosaamisen ja ryhmäasiakkaiden palvelutaitojen vahvistaminen erityisesti asiakkaan kulttuuriset lähtökohdat huomioiden

3) matkailuyritysten yhteistyön ja keskinäisen tunnettuuden parantaminen alueella

4) tiedonvälitys tapahtumien liiketoimintapotentiaalin näkökulmasta.

Etsimmekin nyt hankkeellemme projektipäällikköä kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen. Projektipäällikkönä tehtäviisi kuuluu:

 Hankkeen tavoitteiden ja toimenpiteiden toteuttaminen hankesuunnitelman mukaisesti.

 Limingan, Lumijoen ja lähiseudun yritysten kannustaminen hankkeen tarjoaman tiedon pariin sekä muihin palveluihin.

 Hankeraportointi (talouden seuranta, maksatushakemukset, raportoinnit).

 Hankeviestintä.

Tehtävään valittavalta odotetaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutus-, ja viestintätaitoja, kokemusta verkostotyöstä ja yritysten kanssa toimimisesta. Annamme suurta arvoa työkokemukselle, joka on kertynyt kansainvälisen matkailun kehittämisestä sekä tuotteistamisesta erityisesti yritysrajapinnassa. Työssä tarvitaan vähintään englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Haemme itsenäistä ja reipasta tekijää, joka pystyy toimimaan yhteistyössä laajasti eri toimijoiden kanssa. Hankehallinnon saloja sinun ei ole välttämätöntä valmiiksi osata, niiden pariin voimme sinut helposti perehdyttää. Koska hankkeen toimialue Liminka, Lumijoki ja lähikunnat, tarvitset työssäsi välillä autoa, jotta pystyt liikkumaan hankealueella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan kansainvälisen urheilu- ja tapahtumiin linkittyvän matkailun kehittämiseen sekä paikalliseen yrityskehittämiseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja uniikin hankekokonaisuuden, jota pääset työstämään omalla persoonallisella tyylilläsi. Tarjoamme sinulle myös innostuneet ja kivat työkaverit, jotka odottavat sitä, että saavat työskennellä kanssasi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävänkohtainen palkka on 3200 €/kk sekä mahdollinen KVTES:n mukainen työkokemuslisä.

Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Tehtävä on määräaikainen, alkaen 1.8.2024 tai sopimukseen mukaan ja päättyen 31.7.2027. Kerrothan hakemuksen yhteydessä, milloin olisit valmis aloittamaan työt. Projektipäällikön pääasiallinen työpiste sijaitsee Lakeustalolla, osoitteessa Liminganraitti 10, 91900 Liminka. Lisäksi projektipäällikkö työskentelee hankeaikana myös Lumijoella (tällöin toimipiste kunnanvirasto). Työtä voi tehdä myös etänä Limingan kunnan etätyökäytänteiden mukaisesti. Työ vaatii matkustamista lähialueilla, jolloin auton käyttömahdollisuus helpottaa työn tekemistä.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta 2.6.2024 klo 23.59 mennessä. Muulla tavoin toimitettuja hakemuksia ei huomioida tehtävän täyttämisessä. Haastattelut pyritään järjestämään 6.6.2024.

Palkkaus:Kiinteä palkka, 3200 €/kk sekä mahdollin
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Hankkeesta ja työtehtävästä lisätietoja antaa kehityspäällikkö Laura Kelhä, puh. 050 309 3868 tai sähköpostitse laura.kelha@liminka.fi
Yhteystiedot:Kelhä , Laura, laura.kelha@liminka.fi, 0503093868
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: