Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Terveyskeskuslääkäri, Inkoon terveysasema

  • Sijainti Inkoo
  • Julkaistu 08.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.02.2024, 15:45
  • 29.02.2024, 15:45

Terveyskeskuslääkäri, Inkoon terveysasema

Terveyskeskuslääkäri, Inkoon terveysasema, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Inkoo

Inkoo on noin 5000 asukkaan kunta 50 km päässä pääkaupunkiseudulta. Inkoon asukkaista reilu 50% puhuu äidinkielenään ruotsia.

Inkoon terveysasemalla voit perusvastaanottotyön lisäksi tehdä monipuolisesti erilaisia sektoritöitä mm. akuuttivastaanotolla, neuvolassa ja kouluterveydenhuollossa. Työnkuvassa pyritään huomioimaan kiinnostuksen kohteet sekä erityisosaaminen. Inkoon terveysasemalla toimimme tiimimallissa. Inkoossa työskentelee neljä lääkäriä, joista yksi on aseman apulaisylilääkäri, joka toimii aseman terveyskeskuslääkäreiden esihenkilönä. Potilastietojärjestelmänä on Pegasos-Omni360.

Työpaikan nimi ja osoite: Inkoon terveysasema, Rantatie 6, 10210 Inkoo
Tehtävä on virkasuhteinen ja vakinainen.
Viikkotyöaika 38,25 h.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet (ei rajoitettuja oikeuksia) / yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai siihen erikoistuminen katsotaan eduksi. Myös yleislääketieteen erikoislääkärikouluttajan pätevyys tai lähiohjaajaoikeus katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §48:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain §55:n mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Palkkaus:Aikapalkka, Uraporraspalkkauksen mukaine
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Tehtävästä lisätietoja antaa johtava ylilääkäri Laura Kongas, laura.kongas@luvn.fi
Yhteystiedot:laura.kongas@luvn.fi, 0401269923
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: