Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Suuhygienisti, sijaisuuksia

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 01.09.2023, 0:00
  • Haku päättyy 28.02.2024, 15:45
  • 28.02.2024, 15:45

Suuhygienisti, sijaisuuksia

Suuhygienisti, sijaisuuksia, 5 paikkaa, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Espoo

Tule meille suuhygienistin sijaisuuteen!

Tässä haussa on mahdollista ympäri vuoden ilmoittaa kiinnostuksensa tehdä suuhygienistin töitä koko Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialueen kaikissa suun terveydenhuollon toimipisteissä.

Hyvinvointialueen eri yksiköiden esihenkilöt ovat alueellaan työntekijätarpeen havaittuaan itse tarvittaessa yhteydessä hakemuksen lähettäneisiin. Pyydämme täyttämään yhteystiedot huolella, sekä valitsemaan kaikki paikkakunnat, joilla voisit alueellamme työskennellä. Erillisestä valikosta on myös mahdollista valita vaihtoehto, että haluat tutustua työsuhteesi aikana useampaan eri paikkakuntaamme ja hammashoitolaamme ja näin nähdä erilaisia tapoja toimia ja tehdä töitä.

Tehtävät ovat määräaikaisia, eri pituisia suuhygienistin tehtävän sijaisuuksia. Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita ympäri vuoden, eniten töitä on tarjolla kesäaikaa.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialueen suun terveydenhuollon kaikki hammashoitolat Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Vihdissä, Karkkilassa, Inkoossa, Siuntiossa, Raaseporissa, Hangossa ja Kauniaisissa.

Työaika: 38 h 15 min / viikko, SoTe-sopimuksen mukaan. Ensisijaisesti haemme kokoaikaista työaikaa tekeviä sijaisia, mutta huomioimme myös osa-aikaisten hakemukset.

Kelpoisuusvaatimuksena on ensisijaisesti terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa säädetty laillistus (tutkintonimike suuhygienisti (AMK), laajuus: 210 op, kesto 3,5 vuotta) tai aiemmin hankittu opistoasteen tutkinto (nimikkeet mm. hammashuoltaja, erikoishammashoitaja).

Kielitaitovaatimuksena on hyvä toisen kotimaisen kielen suullinen ja kirjallinen taito (suomi tai ruotsi). Toisen kotimaisen kielen suullinen osaaminen on eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään positiivista ja innostunutta asennetta suuhygienistin työhön. Toivomme, että työntekijämme ovat motivoituneita kouluttautumaan ja kehittymään ammatissaan.

Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa työskentely-ympärstössämme.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Vakinaiset työntekijät saavat käyttöönsä vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä mahdollisuuksien mukaan hybridimallissa.

Palkkaus:2917,20€/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Tehtävistä lisätietoja antavat:
Etelä-Espoo: alisa.ronkko@luvn.fi tai birgitta.oksanen@luvn.fi tai paivi.syri@luvn.fi
Pohjois-Espoo: tarja.pulkkinen@luvn.fi tai ansa-katariina.hentunen@luvn.fi tai tua.jalkanen@luvn.fi
Kauniainen: paivi.laakso@luvn.fi
Lohja: johanna.backman@luvn.fi
Siuntio: mia.ajanti@luvn.fi
Karkkila ja Vihti: viola.storm@luvn.fi
Kirkkonummi: maiju.sulin@luvn.fi
Raasepori: karoliina.vayrynen@luvn.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: