Kymenlaakson hyvinvointialue

Perheohjaaja perhetyö, Kouvola

  • Sijainti Kouvola
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 18.04.2024, 23:59
  • 18.04.2024, 23:59

Perheohjaaja perhetyö, Kouvola

Perheohjaaja perhetyö, Kouvola, Kymenlaakson hyvinvointialue, Kouvola

Tule meille Kymenlaakson hyvinvointialueelle määräaikaiseen perheohjaajan tehtävään vahvistamaan iloista ja osaavaa perhetyön tiimiämme!

Haemme Kouvolaan perheohjaajaa määräaikaisen työsuhteeseen toteuttamaan sosiaalihuoltolain mukaista perhetyötä. Haemme perheohjaajaa Myllykoski, Inkeroinen, Koria, Elimäki, keskusta etelä alueelle. Perheohjaaja on osa systeemistä tiimiä ja osallistuu perheiden tilanteiden kokonaisvaltaiseen arviointiin sekä toteuttaa suunnitelmallista kotiin annettavaa perhetyötä.

Perhetyöllä tuetaan kokonaisvaltaisesti lapsen ja koko perheen hyvinvointia tukemalla ja ohjaamalla vanhempia lapsen hoitoon ja kasvatukseen liittyvissä asioissa, arkirutiinien hallinnassa sekä perheenjäsenten välisessä vuorovaikutuksessa. Perhetyössä huomioidaan perheen verkostot sekä tehdään yhteistyötä moniammatillisessa verkostossa. Työ sisältää säännöllisesti iltatyötä sekä tarvittaessa lauantaityötä. Työ edellyttää liikkumista, joten ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttö on suositeltavaa.

Kelpoisuusvaatimus perheohjaajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto tai muu soveltuva AMK-tutkinto. Edellytämme että hakijalla on kokemusta perhetyöstä ja/tai lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Katsomme eduksi verkostotyön osaamisen sekä kehittämismyönteisen työotteen. Perhekeskustiimissä työskennellään systeemisen työmallin mukaan, johon koulutamme kaikki työntekijät. Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työtä tukeva erityisosaaminen ja lisäkoulutukset katsotaan eduksi.

Työn aloitus 15.5.2024 tai sopimuksen mukaan 31.12.2024 asti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Palkka on 2878,70 €/kk. Työaika on liukuva yleistyöaika 38,25 h/viikko.

Edellytämme lääkärin hyväksymää todistusta terveydentilasta ja huumetesti on osa työhöntulotarkastusta. Valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§/2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Tarjoamme työhön tiimin ja esihenkilön tuen, säännölliset tiimipalaverit sekä työnohjauksen. Suhtaudumme myönteisesti kouluttautumiseen.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi ja pyrimme tutustumaan siihen jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla.

Lisätietoja antaa:

Laura Ukkola
Palveluesimies

puh. 040 7452661
laura.ukkola(at)kymenhva.fi

Vinttikaivontie 8
45150 Kouvola

Palkkaus:Muu, 2878,70
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Laura Ukkola
Palveluesimies

puh. 040 7452661
laura.ukkola(at)kymenhva.fi

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: