Kuopion kaupunki

Kesäharjoittelija varhaiskasvatukseen

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 12.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 08.03.2024, 23:59
  • 08.03.2024, 23:59

Kesäharjoittelija varhaiskasvatukseen

Kesäharjoittelija varhaiskasvatukseen, 15 paikkaa, Kuopion kaupunki, Kuopio

Kuopion kaupungin varhaiskasvatuksen yksiköissä on haettavana varhaiskasvatuksen kesäharjoittelutehtäviä avustavin tehtäviin. Kesätöitä on tarjolla eri puolilla Kuopion kaupunkia kaupunkialueella ja myös vihreällä maaseutualueella kauempana kaupungin keskustasta.

Kerro hakemuksessasi missä päin kaupunkia voisit työskennellä, toiveita otetaan huomioon. Kannattaa kuitenkin olla valmis liikkumaan julkisella liikenteellä, jotta mahdollisuutesi saada kesätöitä olisi huipussaan.

Kesäharjoittelupaikat on tarkoittu alan korkeakouluopiskelijoille, joilla on kesäharjoittelun alkaessa opintoja valmiina 60 % tai alle. Ensisijaisesti haemme kasvun ja oppimisen alalle opiskelevia harjoittelijoita.
Edellytämme kaikilta kesätöihin valituksi tulevilta voimassa olevaa rikosrekisteriotteen esittämistä.

Odotamme hakijoilta oma-aloitteisuutta, positiiviista ja kiinnostunutta asennetta varhaiskasvatuksen töitä kohtaan. Toivomme, että sinulla on aidosti iloinen asenne puuhaillessasi lasten kanssa ja sinulta löytyy myös hyvät vuorovaikutustaidot lasten kanssa toimiseen. Työ on tiimityötä, joten toivomme sinulta löytyvän myös vuorovaikutustaitoa ja tiimityötaitoja päiväkodin henkilökunnan kanssa.

Hakuaika tehtäviin päättyy 8.3.2024 klo 23:59, joten teethän hakemuksen ajoissa. Haastattelut toteutetaan 18.3.-21.3.2024 välisenä aikana.

Harjoittelun kesto on 1-2 kk, sijoittuen pääosin ajalle kesä-heinäkuu.

Palkka: 1746 €/kk. Työaika on 38,15 h/vko

Kuopion kaupunki on savuton työpaikka. Tupakointi on työajalla kielletty.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään.

Kuopion kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja siksi mm. tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan motivaatioon tehtävää kohtaan, ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä hakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita.
Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.
Kun hakijat on kutsuttu haastatteluun, anonymiteetti päättyy ja rekrytoiva esihenkilö voi tutustua tarkemmin haastatteluun kutsuttujen hakijoiden tietoihin.

Palkkaus:Kiinteä palkka, 1746 €/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätietoja osoitteesta kuopiorekry@kuopioi.fi
Yhteystiedot:Savolainen, Tarja, tarja.anneli.savolainen@kuopio.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: