Kotona Asuen Franchising Oy

Yrittäjä, Kotona Asuen Franchising Oy, Seinäjoki

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 15.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.03.2024, 0:00
  • 31.03.2024, 0:00

Yrittäjä, Kotona Asuen Franchising Oy, Seinäjoki

Yrittäjä, Kotona Asuen Franchising Oy, Seinäjoki, Kotona Asuen Franchising Oy, Seinäjoki

Kotona Asuen Seniorihoiva on muuttamassa ikääntymisen kasvot. Jo vuodesta 2008 alkaen olemme kohottaneet ikäihmisten ja heidän läheistensä elämänlaatua tarjoamalla yksilöllisiä ja kiireettömiä hoivapalveluita, joiden ansiosta seniorit voivat asua kotona turvallisesti ja mielekkäästi mahdollisimman pitkään. Kotona Asuen Seniorihoiva toimii pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uusimaalla sekä Kotkan, Lahden, Oulun, Tampereen ja Turun alueilla.

Kotona Asuen Seniorihoivan franchiseyrittäjänä voit tuottaa omalla alueellasi todellista hyvää – kannattavasti ja kasvaen. Yrittäjänä saat käyttöösi valmiiksi testatun konseptin, tunnetun ja arvostetun nimen, pitkän kokemuksen sekä tueksesi koko ketjun osaamisen. Perusteellinen koulutuksemme tekee sinusta hoiva-alan ammattilaisen.

Yrittäjänä tarjoat oman alueesi senioreille ensiluokkaista palvelua muun muassa seuraavissa asioissa: kumppanuus ja seuranpito, kodinhoito, ruoanvalmistus, henkilökohtainen avustus, lääkkeistä muistuttaminen, asiointi- ja kuljetuspalvelut sekä harrastuksissa avustaminen.

Millaista yrittäjää haemme:

Franchiseyrittäjän tärkein tehtävä on varmistaa hoivapalvelujen korkea laatu ja yritystoiminnan kannattavuus. Hoivapalveluista vastaavat siihen rekrytoitavat hoivanantajat. Yrittäjä vastaa hoivanantajien rekrytoinnista ja perehdyttämisestä toimintatapojemme mukaisesti, markkinointitoimista paikallisesti, asiakassopimusten tekemisestä ja hoivanantajien palveluista asiakkaille.

Kotona Asuen Seniorihoivan franchiseyrittäjiltä vaaditaan ennen kaikkea aitoa halua tarjota ensiluokkaista hoivaa. Hyvät ihmis- ja johtamistaidot sekä sitoutuminen positiivisen muutoksen luomiseen antavat vankan pohjan menestykselle.

Yrittäjämme ja hoivatyöntekijämme tulevat hyvin monenlaisista taustoista. Konseptimme tarjoaa toimivan ja testatun mallin menestymiseen, ja tärkeintä on olla taustaltaan tehtävään soveltuva, yrittäjähenkinen persoona. Sopivalla aikavälillä yritystoiminnan aloittamisesta franchise-yrittäjät palkkaavat tuekseen lisää vahvistusta.

Sinulta odotetaan:
– Intoa tarjota ensiluokkaista seniorihoivaa
– Sitoutumista ja yrittäjähenkisyyttä
– Näyttöä aiemmasta menestyksestä
– Oman elämän tasapainoa
– Taloudellisia resursseja yritystoiminnan aloittamiseen

Tarjoamme:
– Toimivan, testatun ja kannattavan liiketoimintakonseptin
– Pitkään toimineen yrityksen tuen ja kokemuksen
– Valmiit markkinointimateriaalit
– Toiminnanohjausjärjestelmän
– Franchiseyrittäjän alkukoulutuksen
– Koulutusohjelmat

Käynnistä toiminta omalla alueellasi ja luo aitoa muutosta. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja astu ensimmäinen askel kohti omaa yritystäsi.

Palkkaus:Muu, Yrittäjän kuukausipalkka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Ota yhteyttä ja astu ensimmäinen askel kohti omaa yritystäsi: www.omakotonaasuenyritykseni.fi
Yhteystiedot:Kauppinen, Tuomas, franchising@kotonaasuen.fi, 0405603789
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: