Kokkolan Halpa-Halli Oy

Myyjä 25 h/vk, Haapavesi

  • Sijainti Haapavesi
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:59
  • 26.05.2024, 23:59

Myyjä 25 h/vk, Haapavesi

Myyjä 25 h/vk, Haapavesi, Kokkolan Halpa-Halli Oy, Haapavesi

Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta ja myymälätyöstä?

Etsimme nyt HAAPAVEDEN myymälään MYYJÄÄ.

Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti myymälän arkea, kuten kassatyöskentelyä sekä tavaroiden hyllyttämistä, järjestelyä ja inventointia kaikilla osastoilla. Edustat HalpaHallia asiakkaidemme suuntaan, joten tärkeintä on ystävällinen ja avulias asiakaspalvelu.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen noin 25 tunnin viikkotyöajalla. Palkkaus perustuu kaupan alan työehtosopimukseen sekä aiempaan kokemukseesi ja koulutukseesi.

Toivomme sinulta palveluhenkisyyttä, joustavuutta ja yhteistyökykyä, jotta voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen. Arvostamme aiempaa kokemusta ja mahdollisesti koulutusta kaupan alalta, mutta emme edellytä sitä. Oli kyseessä sitten kokenut konkari tai vasta-alkaja, oma-aloitteisuus ja halu oppia uutta ovat meille tärkeitä ominaisuuksia.

Jos kiinnostuit tehtävästä, ota rohkeasti yhteys myymäläpäällikkö Tuula Hammar, joka vastaa mielellään kysymyksiisi: puh 020 718 3361 arkisin klo 8-15 , tuula.hammar@halpahalli.fi.

Käymme hakemuksia läpi ja saatamme ottaa yhteyttä jo hakuaikana. Toivomme saavamme uuden työkaverin mahdollisimman pian!

HalpaHalli Haapavesi

Tule rakentamaan menestystä kanssamme. Teemme kaikkemme, jotta palvelumme olisi merkityksellistä ja hyvää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä palvelu syntyy henkilöstömme tyytyväisyydestä.

HalpaHalli on perheyritys, joka työllistää Suomessa suoraan yli 1 300 ihmistä.

Palvelemme asiakkaitamme 35 kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupassa. Tarjoamme kuluttajille saman katon alta jokapäiväiset hyödykkeet ruuasta vaatteisiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin. HHKeittiöt palvelevat asiakkaita 11 paikkakunnalla tarjoten monipuolisen lounaan lisäksi listaruokia sekä kahvilapalveluja. Konttorimme sijaitsevat Kokkolassa ja Vantaalla. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Kokkolassa.

Olemme ihmisen kokoinen kauppa, joka tekee työtä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea.

Palkkaus:Kaupan työehtosopimus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:10.06.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta, toistaiseksi
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Tuula Hammar
Myymäläpäällikkö
tuula.hammar@halpahalli.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: