Kojamo Oyj

Myyntipäällikkö verkko- ja lisäpalvelumyyntiin

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 19.10.2023, 0:00
  • Haku päättyy 16.04.2024, 23:59
  • 16.04.2024, 23:59

Myyntipäällikkö verkko- ja lisäpalvelumyyntiin

Myyntipäällikkö verkko- ja lisäpalvelumyyntiin, Kojamo Oyj, Helsinki

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan omista vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Me näemme asumisen palveluna.
Tarjoamme asiakkaillemme parempaa kaupunkiasumista kokonaisuutena, johon kuuluu omistamiemme kiinteistöjen ylläpito, laadukas asiakaspalvelu ja kattavat asumisen palvelut, kuten asukkaidemme arvostama My Lumo -verkkopalvelu, vuokraan sisältyvä nopea internetyhteys ja oman kodin tuunausmahdollisuus tarjoamillamme sisustusmaaleilla.

Myyntitiimimme ymmärtää asiakasta ja hänen elämäänsä.Suomen suurin asunto- ja asumisen palveluportfolio sekä ainutlaatuinen myynnin moottorimme lumo.fi-verkkokauppa mahdollistaa parhaan mahdollisen ratkaisun tarjoamisen asiakkaillemme – ja myyjälle mahdollisuuden onnistua työssään.

Oletko kokenut myynnin ammattilainen ja motivoitunut johtaja, joka haluaa olla mukana rakentamassa menestystarinaa? Etsimme meille motivoitunutta ja tavoitteellista myyntipäällikköä johtamaan asuntojen verkkokauppa- ja lisäpalvelumyyntitiimiämme.

Myyntipäällikkönä johdat asuntojen ja palvelujen verkkomyyntitoimintaa tehokkaasti varmistaen, että asetetut liiketoiminnalliset tavoitteet ylittyvät. Työhösi kuuluu myös verkkokaupan myyntityötä yhdessä tiimin kanssa.

Päätehtävät ja -vastuut:

– Vastaat oman vastuualueesi myynnin taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta hyödyntäen erilaisia myyntikanavia.

– Johdat päivittäistä operatiivista toimintaa, mukaan lukien suunnittelun, organisoinnin, työnohjauksen, kehittämisen ja resurssien oikean kohdistamisen, jotta onnistumme kokonaismyynnissä.

– Varmistat Kojamon brändi-, palvelu- ja asiakaslupausten täyttymisen.

– Kehität verkkomyyntimme toimintatapoja ja -malleja, sekä valvot niiden yhdenmukaista toteutumista.

– Vastaat esihenkilönä henkilöstön ammattitaidon ylläpidosta, kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista ja uusien työntekijöiden perehdytyksestä.

– Hallitset sidosryhmiä ja yhteistyökumppaniverkostoa.

Menestyt ja viihdyt meillä jos:

– Jaat arvomme – ilo palvella, rohkeus uudistaa ja hinku onnistua

– Myynti on intohimosi ja haluat johtaa tiimisi tekemään loistavaa tulosta unohtamatta korkeaa asiakastyytyväisyyttä

– Hallitset vahvasti tarvittavat osa-alueet, kuten asiakkuuksien johtamisen, verkkoliiketoiminnan, strategisen osaamisen, henkilöstöjohtamisen ja sinulta löytyy asiantuntemusta asuntomarkkinoista.

– Olet valmentava esihenkilö: osaat motivoida tiimiäsi – Luot tavoitteellisen ja mahtavan ryhmähengen ilmapiirin

– Tartut innolla digitalisaation luomiin mahdollisuuksiin ja otat nopeasti uudet työntekoa helpottavat järjestelmät käyttöön

– Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja tiimityötaidot.

– Olet taitava viestijä niin suullisesti kuin kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Muu kielitaito on etuna

Tarjoamme sinulle:

– Sitoutuneen, iloisen ja huumorista nauttivan tiimin ympärillesi.

– Vakituisen työpaikan osana kasvavaa ja kehittyvää yritystä

– Strategisesti merkittävän ja erittäin kiinnostavan roolin, jossa voit kukoistaa.

– Innostavan ja taitavan tiimin sekä kannutavan työympäristön.

– Madollisuuden kehittyä ammatillisesti ja henkilökohtaisesti dynaamisessa ympäristössä.

– Monipuoliset henkilöstöedut kuten kulttuuri-, liikunta-, ja työmatkaedut sekä kattavan työterveyshuollon sekä toimiston kuntosalin käyttöösi.

– Kilpailukykyisen palkkauksen, joka perustuu työehtosopimuksen Hay 17- palkkaluokan mukaan. Tehtävän palkkahaarukka on noin 4500-5500 euroa kuukaudessa, ja lopullinen palkkataso määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Tulet olemaan tärkeä osa asumisen -liiketoimintaamme. Tiimin koko on tällä hetkellä 7 henkilöä. Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168 a, Helsinki. Teemme hybridityötä, johon kuuluu sekä etätyö- että toimistopäiviä.

Olemme tunnettuja dynaamisesta ja tuloksellisesta yrityskulttuurista, ja vastuullisuus on osa jokaisen kojamolaisen työtä. Ensiluokkainen työntekijäkokemuksemme koostuu työhyvinvoinnista, yhteen hiileen puhaltamisesta, tuloksellisesta tekemisestä, arvojen mukaisesta johtamisesta ja alan parhaasta osaamisesta. Lue lisää meistä työnantajana täältä (https://kojamo.fi/tyopaikka/kojamo-tyopaikkana/). Tutustu meihin työnantajana myös Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/), tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!

Liity joukkoomme ja ole osa dynaamista tiimiämme, jossa voit loistaa ja kehittää osaamistasi huippuammattilaiseksi! Tehtäväkohtaisia lisätietoja antaa tuleva esihenkilösi Myyntijohtaja Laura Koiranen pe 20.10 ja ma 23.10 klo 14-17, ti 24.10 klo 8:30-9:30 ja pe 27.10 klo 8:30-10, ma 30.10 klo 14-15 ja to 2.11 klo 12-13 välisenä aikana numerosta +358 50 521 9396. Muina ajankohtina tavoitat Lauran parhaiten sähköpostitse: laura.koiranen(at)kojamo.fi.

Hae meille! Työt alkavat mahdollisimman pian ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta sunnuntaihin 5.11.2023 mennessä.

Anonyymi rekrytointi. Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista myös rekrytoinnissa, joten toteutamme tämän rekrytointiprosessin ensimmäisen vaiheen anonyymisti. Tämä tarkoittaa, että rekrytointijärjestelmämme piilottaa ensimmäisessä vaiheessa CV: stäsi ja hakulomakkeelle täydentämistäsi kentistä automaattisesti nimesi ja kuvasi. Päätöksentekoon osallistuvat henkilöt näkevät nämä tiedot vasta, jos sinut valitaan rekrytoinnin seuraavaan vaiheeseen. Jotta pystymme varmistamaan anonymiteetin toteutumisen toivomme, että et tuo hakemustekstissäsi esiin nimeäsi, ikääsi, sukupuoltasi tai muuta seikkaa, joka ei tämän työtehtävän kannalta ole oleellinen.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Kojamo rekrytointi, rekry@kojamo.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: