Kitinkannus ry

Laitoshuoltaja, Kitinkannus ry, Osuuskunta Kitink

  • Sijainti Kannus
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 16:00
  • 30.04.2024, 16:00

Laitoshuoltaja, Kitinkannus ry, Osuuskunta Kitink

Laitoshuoltaja, Kitinkannus ry, Osuuskunta Kitink, Kitinkannus ry, Osuuskunta Kitinkannus, Kitinkoti, Kannus

Osuuskunta Kitinkannus on kuntoutus- ja hoitolaitos Keski-Pohjanmaalla Kannuksessa. Kitinkannus on erikoistunut ikääntyneiden kuntoutukseen ja hoitoon sekä vaativaan laitos- ja avokuntoutukseen.

Nyt etsimme LAITOSHUOLTAJAA Kitinkoti-yksikköömme. Kitinkoti on ympärivuorokautisen palveluasumisen 43 paikkainen yksikkö. Olet tervetullut mukavaan työyhteisöömme!

Etsimme ammattitaitoista ja työstään innostunutta laitoshuoltajaa. Kokemus ei määrää vaan innostus ja motivaatio! Työskentelemme moniammatillisesti ja arvostamme joustavuutta, itsenäistä päätöksentekokykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja.

Laitoshuoltajan työaika sijoittuu n. klo 7 – 17 välille, sisältää viikonloppu työtä. Työntekijältä toivomme alan työkokemusta ja mahdollista koulutusta. Tärkeintä on kiinostus ja motivaatio alaa kohtaan, mahdollisuus myös kouluttautua. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Olemme joustava ja koulutusmyönteinen työnantaja, meidän nuori ja kehittyvä työyhteisö etsii tiimiin sopivaa vahvistusta. Kitinkoti muuttaa täysin uusiin tiloihin vuoden 2024 loppupuolella. Henkilöstöetuina meillä on mm. hyvä työterveyshuolto, E-passi, polkupyöräetu, vapaa kuntosalin käyttö, jne.

Lisätietoja antaa vastaava laitoshuoltaja Paula Pesonen, p. 044 5754526 paula.pesonen@kitinkannus.fi

Palkkaus:Muu, Yksityinen Sos Tes
Työ alkaa:Mahdollisimman pian Tai sopimuksen mukaa
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Paula Pesonen p. 044 5754526 paula.pesonen@kitinkannus.fi
Yhteystiedot:Pesonen, Paula, paula.pesonen@kitinkannus.fi, 0445754526
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: